Komentari na vest

Jokić odmarao, Nagetsi deklasirani, Meloun oštar zbog rasporeda: Ludost je igrati dvaput u 22 sata razmaka

n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Covek je apsolutno u pravu,s obzirom na cinjenicu da NBA ligu ne osvaja najbolji tim već najzdraviji!!! I to je tako vec vise od deceniju. Sa dva tri odstupanja. Svi pominju plate igrača,ono ovo...Niko jos nije pomenuo tu NBA ligu i gazde klubova ,kolika je njihova zarada kad oni osrednje igraču daju platu od 80 miliona dolara za 4 godine ? Zms samo koliko oni zarade kad daju tolike pare? U kapitalizmu i trgovini se zna,što kupiš za 5 eura prodajes za 15,tako da zarada je pretežno x3. Srdačan pozdrav.
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Logika nalaze da klub od skoro 2 milijarde $ budžeta godišnje rasporedi snage,kad već direkcija NBA nema pardona da u dan igraju po 2 meča.Osim toga realno ostaje prvi na tabeli i odatle kreće u play off,pa i rasterećenje glavnih igrača razuman potez.
K

Kobe

pre preko 1 godinu

Sve to jeste, ali gledaj koje cifre zaradjuju ti igraci, i kako moraju da ih odmaraju da se ne bi nonstop povredjivali. Igrao je i Cemberlejn dva puta u 22 sata, i putovao autobusom, ne privatnim avionom. Spavao u kolektivnom smjestaju, ne u ful fulova hotelu. Nije imao psihologa, kuvara, niti bilo sta od ove moderne hemije, i igrao 48,5 minuta na svakoj utakmici u prosjeku. Danasnji igraci bi se raspali za najvise 10 takvih utakmica. A i 90ih i 00ih su igrali sve utakmice nonstop, sa vise minuta u mnogo muskijoj kosarci, i mnogo manje je bilo povreda, i nije bilo kukanja za raspored.
J

Junker

pre preko 1 godinu

U pravu je covek, al oni znaju za sta igraju. Evropa nije normalna, za mene male pare igraci imaju pogibeljan raspored. A na kraju se gubi i draz same igre, pobeda i poraza. Evo nasi veciti, prva sezona da su zajedno u EL pa ima lozenja, ali ove sezone ce biti izmedju 8 i 10 derbija, verovatno i vise ako partizan bude nastupao u KLS. Izgubice i navijaci draz da dolaze na derbi, kad znaju da se za nekoliko dana igra opet, pa opet, pa opet i tako u 4 razlicita takmicenja.
n

nisu igrali

pre preko 1 godinu

Marej, Gordon i Poup...nije lose sto ih je odmorio sada
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Njima, ne daj Bože, kad bi se Jokić povredio, oni bi ispali odmah u prvoj rundi. Prosto je neverovatno koliki uticaj ima na ekipu
D

DDF

pre preko 1 godinu

Obrni-okreni ispasce sigurno u 1/2 finale konferencije,kada dodje najvazniji deo sezone nema odmaranja igraca ili ulazis istoriju ili"metla"