Komentari na vest

Jokiću odgovara da Denver bude u senci: Sviđa mi se što nas potcenjuju, za nas je to normalno

i

istina

pre 12 meseci

Jokara, Hacimuta te dva meca zaredom stavio u dzep. U prosloj sem iz slobodnih nisi zabio u yadnjoj cevrtini, a sinoc nisi dao o kos uopste u zadnjih 12 minuta. Pocni da pogadjas umesto da se krijes iza sutera tima. sa statisikom iz prve polovine meca. Gacimura kao onaj Skola na SP u kosarci - ugrao se sa Jokarom, a ovaj bio tuzno nemocan . U oba meca presudio je Marej i sut, a ne tripl dabl Jokica.
i

istina

pre 12 meseci

i ono sto je najvaznije a zaboravio sam, da, Nikola mi je skinuo curu jos u srednjoj skoli i od tada benavim na pomen njegovog imena. Frustrirao me je za ceo zivot. Tuzan sam.
D

DanteIX

pre 12 meseci

Izlupetao si se za sve pare. 🤣🤣🤣
S

Samo iskren

pre 12 meseci

...Jer ti tripl dablovi nemaju nikakvog znacaja ni uticaja na rezultat i igru Denvera. Eno statistike, pocepa se Denver od koseva bez Jokica na terenu (svaki put gube te periode). LeBron i Dejvis nahvalise Jokica posle prve utakmice, ali eto, laici i neznalice, nisu se konsultovali sa tobom, da cuju misljenje strucnjaka koji verovatno nikad nije dobacio sa trojke, do kosa. :D Ja inace ne vredjam nikoga kroz komentare, ali ti covece vredjas samog sebe, nema ni potrebe da ti neko drugi kaze nesto u tom maniru. ;) Konsultuj se sa nekim ko se makar malo razume u kosarku, neka ti kazu koliki je Jokicev uticaj na igru Denvera, koliko protivnici gube time sto udvajanjima i faulovima pokusavaju (ponekad i uspeju) da ga svedu na manji broj poena nego inace, pa opet postigne 20+ poena, sta znaci 10-12-15 asistencija na utakmici (besplatno objasnjenje: dodavanja nakon kojih saigrac postigne kos koji vazi 2 ili 3 poena, pa sabiraj i mnozi kako ti odgovara. Moguce je i dodatno slobodno bacanje pa je i to +1), itd... Neka njega Hacimura drzi u dzepu kao i do sada, da ti budes "zadovoljan", pa neka i rezultati budu isti, nece se buniti ni Jokic, ni Denver, a ti placi od muke i zavisti. Srdacan i topao pozdrav! :)
G

Glavara

pre 12 meseci

Šta ćeš grdan, sve mrzis osim tvog Partizana. Šta ćeš odrastao si u mržnji.