Lebron Džejms u duelu sa Irvingom (© AFP)
Lebron Džejms u duelu sa Irvingom (© AFP)

Kajri Irving počeo da kuva nešto u Dalasu: Zahtevao od kluba da dovede Lebrona Džejmsa

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.06.23. | 15:31

Potresi u NBA ligi

U momentu dok se Denver Nagetsi i Majami Hit bore za titulu prvaka NBA lige, glavna vest odjednom postade Kajri Irving i njegovi zahtevi za Dalas. Naime, Irving je postao slobodan agent, a po svemu sudeći zahtevao je od čelnika Maveriksa da dovedu ni manje ni više nego Lebrona Džejmsa.

Ovu informaciju plasirao je dobro obavešteni novinar Atletika, Šams Čaranija.

Izabrane vesti

Prema informacijama ovog NBA insajdera, košarkaš Maveriksa Kajri Irving, koji ujedno uživa status slobodnog agenta, kontaktirao je nekadašnjeg saigrača iz Klivlenda i raspitivao se o njegovom potencijalnom prelasku u Dalas, gde bi zajedno igrali u triju sa Lukom Dončićem.

Ove vesti isplivale su verovatno zbog činjenice da je Irving već obavio razgovore sa čelnicima Dalasa oko novog angažmana, a po svemu sudeći iskusni plejmejker želi garancije Teksašana da će dovesti potrebna pojačanja tokom leta, kako bi od naredne sezone ponovo bili konkurentni za šampionsku titulu, koju Irving čeka još od 2016. godine.

Podsetimo da je Džejms uzdrmao javnost kada je posle "metle" od Denver Nagetsa u finalu Zapada (4-0), izjavio da nije siguran da li će se naredne godine vraćati na parket. Iako američka javnost ne veruje u tako "iznenadan" odlazak u penziju jednog od najboljih ikada, već se smišljaju scenariji ukoliko do te odluke dođe.

Ne treba ni smetnuti s uma da je ovo možda samo pokušaj Irvinga da pridobije pažnju Los Anđeles Lejkera i da na kraju epilog svega bude Irvingov odlazak u Kaliforniju.


tagovi

Lebron DžejmsNBA ligaKajri IrvingDalas MaveriksLuka Dončić

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara