(©MN Press)
(©MN Press)

Karte za Fajnal for Evrolige u prodaji već od 17. januara

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.01.23. | 10:41

Završni turnir je na programu od 19. do 21. maja u Kaunasu

Znak za početak prodaje ulaznica za Fajnal for Evrolige čuće se u utorak ujutru u devet časova po srednjoevropskom vremenu, pa svi zainteresovani već mogu da se spreme za kupovinu.

Kao što je od ranije poznato završni turnir će se ove godine odigrati u Kaunasu od 19. do 21. maja. U petak 19. maja su na programu polufinalni obračuni, a u nedelju duel za treće mesto i veliko finale. S obzirom na kakvo je stanje trenutno na tabeli i koliko uzbuđenja donosi ligaški deo, sigurno da sve ljubitelje igre pod obručima vrhunac drame i sjajne košarke očekuje u Litvaniji.

Izabrane vesti

Kako se navodi na sajtu takmičenja ulaznice će biti dostupne samo onlajn preko sajta www.f4tickets.com. Karte koje obezbeđuju ulaz na četiri utakmice biće dostupne u sedam različitih kategorija kada su cene u pitanju - u rasponu od 56,25 evra po utakmici (ukupno 225) do 128,75 evra po meču (ukupno 515), uz naknadu za usluge.

VIP ulaznice takođe će biti dostupne od 17. januara. Zainteresovani mogu detalje da saznaju na već pomenutom sajtu www.f4tickets.com, a za dodatne informacije mogu i da pošalju mejl na f4tickets@euroleague.net.

Prvi put će Fajnal for biti održan u litvanskom Kaunasu. Žalgirio Arena će okupiti najbolje evropske ekipe i najvatrenije navijače. Otvorena je 2011. godine, a njen kapacitet je nešto više od 15 hiljada mesta.

Ove sezone u Evroligi igraju i dva srpska kluba. Crvena zvezda je trenutno na desetoj poziciji sa skorom 10-9, dok je Partizan na 11. mestu sa učinkom 9-10.


tagovi

Fajnal for EvroligeEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara