©AFP
©AFP

NBA VEČERAS: Irving i Ajvi spremni za rafale

Vreme čitanja: 3min | pet. 07.04.23. | 18:32

Ekipe sa rezultatskim imperativom u prvom planu

Drama se nastavlja, ali se približava kraju. Do kraja NBA sezone su ostala samo tri dana, a još neke stvari nisu jasne. Zbog toga u poslednjim utakmicama ima dosta uzbuđenja, a mi vam iz večerašnjeg programa od 11 mečeva donosimo nekoliko saveta za vaše tikete.

VAŠINGTON VIZARDS - MAJAMI HIT (tip 2, kvota 1,40)

Izabrane vesti

Tri dana do kraja regularne NBA sezone još je ostalo nekoliko nerešenih stvari i timova koji u poslednjim trenucima traže što bolji plasman. Jedna od takvih ekipa je Majami koji još uvek ima šanse za direktan ulazak u plej-of, odnosno preskakanje Bruklin Netsa. Ne drže sudbinu u svojim rukama, ali će sigurno da naprave sve što mogu da izbegnu plej-in turnir, a prva stvar koju mogu da naprave je da pobede protiv Vašingtona. Vizardsima ovaj meč ne znači ništa jer su odavno izgubili sve šanse za plaj-in turnir i teško je verovati da Džimi Batler i saigrači neće uspeti da pobede u ovom meču.

ŠARLOT HORNETS - HJUSTON ROKETS (zbir poena na meču (228,5), tip više, kvota 1,85)

Tekom cele sezone volimo mečeve ekipa koje se ne bore ni za šta jer onda mirmo možemo da se opkladimo na više poena u njihovom meču, a posebno je to slučaj kada je reč o mladim ekipama koje imaju mnogo talentovanih igrača koji mogu da postignu dosta poena, ali nisu baš najbolji u odbrani. Ovaj opis dobro definiše i Šarlot i Hjuston, dve od četiri najgore ekipe u celoj ligi. Sigurni smo da ovaj meč ne zanima nikoga osim familije i prijatelja igrača te ponekog velikog navijača, a mi smo odlučili da će zanimati i nas jer ćemo ga staviti na tiket. Igramo na više poena, naravno. Margina nije prevelika - u 4 od zadnjih 5 mečeva Hjustona je bilo više poena, dok je kod Šarlota to bio slučaj u 2 od zadnjih 5 utakmica.

KAJRI IRVING (broj poena na meču (26,5), tip više, kvota 1,85)

U poslednja dva meča Kajri Irving je 'upalio' očajnički nivo igre, onaj koji vidimo kada stvari dođu do situacije iz koje nema popravka. Znamo svi da je u Dalasu to tako jer su u žestokoj borbi za ulazak u plej-in turnir u kojoj nemaju sve u svojim rukama, ali i dalje imaju šansu da preskoče Oklahomu. Za to im svakako treba pobeda protiv Čikaga koju ne bi trebalo da bude teško da upišu jer su Bulsi najavili da će večeras da odmaraju dva najbolja igrača - Zeka Lavina i Demara Derozana. Zato smo izbegli opkladu na pobedu Dalasa jer je kvota mala, ali ćemo ispratiti dobru formu Irvinga i njegov odlazak u veliki broj poena.

DŽEJDEN AJVI (broj poena na meču (21,5), tip više, kvota 1,85)

Nakon šta se Bojan Bogdanović priključio Kejdu Kaningemu na listi povređenih igrača Detroita postalo je jasno da će Džejden Ajvi biti njihov najbolji strelac. Ta očekivanja je ovaj ruki potvrdio i u sezoni je na 16,1 poena, 5,2 asistencije i 3,9 skokova. U poslednje vreme je još efikasniji jer je od poslednjih 7 mečeva u 5 prebacio večerašnju marginu. Pistonsi igraju večeras protiv Indijane, još jedne ekipe koja kraj sezone dočekuje bez bilo kakvih ambicija, pa bi ta utakmica mogla da bude rasterećena bilo kakvih obaveza što će otvoriti prostor Ajviju u napadu.


tagovi

NBA ligaKajri IrvingMajami Hit

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara