Komentari na vest

Ne diraj lava dok spava! Nikola Jokić i Denver u velikom finalu NBA lige! (VIDEO)

S

Sudija Picilkas

pre 12 meseci

Majami ce ih samleti u finalu.
k

kafic

pre 12 meseci

Da mi mozete da zamislite osobu koja mrzi Djokovica i Jokica?
S

Stara kuka

pre 12 meseci

Realno dva najveca ikada,ne samo na ovim prostorima nego i mnogo mnogo sire.
G

Gost555

pre 12 meseci

Naravno. Sve je to sa razlogom.
G

Gost+31

pre 12 meseci

Kao sto rekoh, ponovicu još jednom, Denver osvaja lagano. Joker 🃏
G

Gost444

pre 12 meseci

Samo se ti nadaj.
C

CL16

pre 12 meseci

Samoprozvani JARAC krenuo po produzetak onako kako je prolazio cijelu utakmicu, posto ovi nisu smjeli da ga diraju, i naišao na rampu... ejjj ici na dva igraca Gordona i Muraya, 3 igraca slobodna! Neko ce reci, ima 38 godina... ima! Ali zadnji napad je upravo pokazao ono sto je on trenutno! Sto se tice Nuggetsa i Jokica... ne znam sta treba da se desi da oni ne uzmu prsten ovog ljeta! Jokic se igra kosarke! Kakav igrac! Milina je gledati njegove majstorije! Vise se niko i ne cudi njegovim potezima i kosevima, navikli se. :)
Т

Тузор

pre 12 meseci

Баш тако, за њега је кошарка управо и даље игра, а то и прави невероватну разлику у односу на друге, "роботизоване" играче који на кошарку гледају искључиво као на тежак посао који треба да се одреди максимално озбиљно.
d

dragann

pre 12 meseci

rodjeni gospodin
M

Menjac

pre 12 meseci

Ja ne verujem da se ovde raspravlja dal je Jokic najbolji evropljanin ikad u NBA. On ce biti medju top pet svih vremena, ako vec i nije
M

Mитт

pre 12 meseci

Браво Јокара муњо!
k

kako nas dzoker igra sa lakocom

pre 12 meseci

prosto covek da gleda i samo da se divi. Bravo majstore

Avangardista

pre 12 meseci

Ovo sto radi Denver je poezija i sva ljepota kosarkaske igre a sve dobija jos vise na znacaju zbog tri stvari: placljivko Embid dobio ono sto zasluzio nije; sudije na vecerasnjoj utakmici kriminalno navlacile za Lejkerse i kao trece, tzv 'kralj - nula od sportiste i covjeka; umjesto da na kraju ispostuje i cestita boljem od sebe on pobjegao kao p***a. BRAVO Jokicu, BRAVO Denver
N

NN3

pre 12 meseci

Kako je Lebron pobegao? Sačekao je odmah nakon meča da se Jokić pozdravi sa Dejvisom, pružio ruku, zagrlio ga na sekundu i otišao u svlačionicu.
G

GroBari91

pre 12 meseci

Ovaj NBA je ko KLS, ništa ne donosi... zašto igraju? Trebali bi da pobegnu.
N

Nikola66

pre 12 meseci

Stvarno u zadnjih TRI godine nema boljeg kosarkasa na svetu.
M

MaloVise

pre 12 meseci

Vrijedilo je sto sad ispijam kafu prije posla. Uz duzno postovanje Denverovim igracima koji su ok-imaju svoje uloge i ispunjavaju ih, bez Jokica ne bi prosli prvi krug. Sta covjek radi, koliko je iznjeo i vcrs, koliko faulova je samo pretrpio i kakva trica pred kraj preko Dejvisa. Magija, mjenja covjek ligu,kao Kari. Sad svi centri ozbiljniji vise asistiraju, ucestvuju u akciji, ali ovo je... Jos prsten i najbolji Evropljanin ikad, a ko zna mozda u naredne dve godine i dinastija i najbolji centar ikad.
N

Nemmke

pre 12 meseci

Prvi krug je malo preterano, realno su I bez jokica jaci od minesote, ali Finiks bi ih pometlao. A ako pricas o citavoj sezoni bez jokica, tu se slazem, bili bi na ivici plej ofa I plafon Im je prva runda
g

gost7489

pre 12 meseci

lakers in 9
G

Gostš

pre 12 meseci

Znači vratili se Lejkersi posle 3-0 po četvrti, al su gledali oni majstori - ne diraj lava dok spava (L.Džejms), naišo braćo slon i otreso lava ko slinu.
d

donjoe

pre 12 meseci

jokeru se žuri kući u tem rsvnom somboru, sa porodicom, svojom ergelom, vroms je zeznuto imati protiv sebe vrhunskog igrača, i još većeg pasioniranog odgajivača konja, ... Čovek sa strastvenim hobijem, što pre rešavs da bi imao više vremena za svoj hobi...
M

Milex

pre 12 meseci

Bravo Nikola, legendo!
R

Ragina Glava

pre 12 meseci

Hvala vam momci za sve, narocito za ovu seriju protiv ovih manekena!!! Hvala ti Nikola, budimo se, nerviramo se, ajde jos 4!!! Da si najbolji, to je odavno jasno. Napred Denver!!!
E

Erkinhos

pre 12 meseci

Kad sam nedavno napisao da su Lejkersi slucajno ovde,dobio sam hrpu minusa.Bravo za metlu Joka.
Š

Šefket Ramadani

pre 12 meseci

Bravo momci, bravo Denver,bravo Nikola, idemo do prstena idemo do kraja!!
G

Gost RS

pre 12 meseci

A probali su sve skupa sa sudijama,i dva uzastopna faula u napadu Jokiću a na njemu šta se ne svira to smo navikli. Mnogo me čudi što nisu svirali faul nad Džejmsom u poslednjem napadu.
Т

Тузор

pre 12 meseci

Изгледа да и судије ипак знају шта је срамота. Заиста, свирати два непостојећа фаула у нападу, и поред очигледног улажења у путању, чак уз "несмирене" ноге, могу само или тешки п(л)аћеници, или потпуне незналице. Али зато им је јокара псоледњим кошем показао како се отресају буве и ставља до знања ко је прави краљ!
T

TreY

pre 12 meseci

Svaka cast i Novickom i ostalim evro igracima, ali Jokic je najbolji igrac ikada sa prostora Evrope.Definitivno!
G

Gost2023

pre 12 meseci

Ne znamo kakvu velicinu imamo.Isti slucaj kao sa Novakom. Vec najbolji evropski igrac ikad.Sledeci cilj najbolji beli igrac i top 10 ikad.
N

NN3

pre 12 meseci

Osvoji li prsten, već od tog trenutka će biti najbolji evropski košarkaš u istoriji igre. Ne mora se ni čekati kraj karijere. JOŠ 4 SAMO!!
1

122234

pre 12 meseci

Nisi gledao Novickog...
х

хехе223

pre 12 meseci

Свака част Новицком али Јокић ће бити лига за себе. Само полако
N

NN3

pre 12 meseci

Naravno da sam gledao Novickog, zato i kažem to. Novicki je kao lider doveo Dalas do titule, ukoliko to Jokić uradi, izjednačiće se sa njim po tome, s tim da Jokara piše istoriju NBA lige na načine na koje niko nikada nije. Kada završi karijeru, uz osvojenu titulu ako je uzme, neće mu nijedan evropski košarkaš biti ni blizu. I sve to da se začini sa jednom titulom sa reprezentacijom.
K

Kosarkas665

pre 12 meseci

Imali smo stvaeno fantasticne kosarkase kroz istoriju, svaka im cast za sve, ali ovaj covek je iz nekog drugog univerzuma
Т

Тузор

pre 12 meseci

Јесте, вала! Устајао сам пре толико година да гледам Дивца и Стојаковића, дивио се Крису Веберу, Мајклу Бибију, Дагу Кристију и осталима из Сакраменто Кингса, и гледао какву крађу су извршиле судије у дуелу са Лејкерсима. У нешто блажем облику то се поновило пре три године, када су Лејкерси уз "несебичну" помоћ судија поразиле Денвер. Стигли рачуни на наплату! Јокић је већ сада најбољи Европљанин у НБА свих времена, и то све статистике јасно показују. А кад се статистици придружи уживање у гледању његових потеза, ствар је још јаснија.