Nikola Milutinov se vraća u Olimpijakos

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.06.22. | 11:55

Interesovanje pokazao i Virtus iz Bolonje

Srpski centar Nikola Milutinov mogao bi da se vrati u redove Olimpijakosa, piše rimska Republika. Isti izbor navodi da je i pored jakog interesa Virtusa iz Bolonje, grčki klub blizu potpisivanja ugovora sa jednim od najboljih centara Evrolige.

Reklo bi se ništa neočekivano. Sudbina CSKA je krajnje neizvesna zbog suspenzije od strane Evrolige pitanje je da li će ruski gigant igrati elitno takmičenje naredne sezone. Sa druge strane Milutinov se oseća u Atini kao kod kuće. Nosio je crveno-beli dres kluba iz Pireja pet godina i profilisao se kao jedan od najboljih visokih igrača u Evropi.

Izabrane vesti

Ove sezone u redovima CSKA Milutinov je prosečno beležio 7,7 poena po meču. Ranije se pisalo da je Fenerbahče jako zainteresovan za Nikolu Milutinova i da turski klub želi da spoji Itudisa i srpskog centra.

Milutinov ima 27 godina, karijeru je počeo u Hemofarmu, ali se 2012. godine preselio u Partizan. Posle osvojene titule na Jadranu, kao i dve u Srbiji, otišao je leta 2015. godine iz Humske u Olimpijakos. Stasao je u Pireju u jednog od najboljih centara Evrolige, što je prepoznao i CSKA, pa ga je vezao trogodišnjim ugovorom. Ipak, situacija u Rusiji zbog invazije na Ukrajinu postaje sve komplikovanija, što bi i Milutinova moglo da natera da prevremeno prekine saradnju. Crta mu se put ka Atini.

 


tagovi

Nikola Milutinov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara