Komentari na vest

Pet Rajli odabrao Srbina: Jović kao 27. pik završio u Majamiju!

G

Gostivoje

pre gotovo 2 godine

Zna li se koga je izabrao Šest?
D

Djera94

pre gotovo 2 godine

Daj ljudi koliko komentara nece igrati i tome slicno. Pa pogledajte koliko igraca igra u Majamiju koji nisu ni draftovani. Koliki prostor su imali Dankan Robinson, Kendrik Nan. Pa ove godine Strus i Gejb Vincent. A svi su oni NEDRAFTOVANI igraci. Ovo su zeleli i birali tako da ce sigurno dobiti sansu i biti dobar igrac. Nece svako ko je draftovan da ima 20+, 30+ minuta u prvoj sezoni, daj sagledajte sliku malo sire.
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Valjda neće biti uskoro lesi se vraća kući. Šteta za Denver ali ovde teško da će dobiti minute
G

Grobarija

pre gotovo 2 godine

Vraća se već ove sezone. Uzimamo to lagano i ne dajemo ništa manje nego što bi imao u NBA. Ako smo mogli za Kuruca da se ispružimo dve milke za trogodišnji ugovor, možemo i Jovketu dati 3,4...
S

Srecno

pre gotovo 2 godine

Decko
А

Аки

pre gotovo 2 godine

Добар избор.У Мајамију врло добро знају да је Јовић само велики таленат и сигурно неочекују одмах нешто велико од њега.Али за годину ,двије биће то сасвим друга прича.Мајами је добра средина за развој играча.Добро је да га нису бирали дивљи тимови као н.п.р.Сакраменто,Минесота или Њујорк у ком се незна ни ко пије ни ко плаћа.Такође и Хјустон,Оклахома који имају безброј пикова и младих играча али су у тоталном хаосу и нереду.Мајами је много боља опција од Денвера који је словио као тим који ће бирати Јовића .Биће Јовке силан играч!!!
G

Gost iz Draznja

pre gotovo 2 godine

Mišku svaka čast. Zna covek svoj posao a to je da prosečnim klijentima nadje super klub gde će uzeti kintu i on i klijent.
G

Gost 8

pre gotovo 2 godine

E i ovi amerikanci su čudo pomešali imena misle Nikola Jo(k)ić a izabrali Nikola Jo(v)ić . Šalim se srećno
M

Miamiiiiii

pre gotovo 2 godine

Uff...sjajan tim ali...zavisi sve od toga koliko ce Majami verovati u Jovica...trenutni roster je takav da sve ukazuje na to da ce igrati i dobijati pristojne minute...pozicije 3 i 4 su dosta tanke kod majamia...PJ Tucker ide...na pozicijama 3 i 4 ostaju maltene samo Butler i Moris...Caleb Martin je svakako neko ko nije dobijao ozbiljnih minuta(osim kada je Batler odmarao) sada ce sve zavisiti od toga kako ce se majami ponasati na trzistu i da li veruju u Jovica...ako budu doveli igrace na tim pozicijama Jovicu ce sigurno biti smanjena minutaza...sto se tice Spolstre i mladih igraca,ume on da im da sansu...na Jovicu je da je iskoristi,nije dosao u mlad tim koji moze mnogo da ceka igrace,Butler je u poznim igrackim godinama,Moris i Oladipo takodje...o Lauriju da ne pricam...Miami ima visoke ciljeve i jedan je od jacih timova u NBA...tako da ce mali morati da zapne i da vise od 100% ako zeli da se izbori za neke minute...ima i dobrih i losih stvari za njega kada je ovaj klub u pitanju...Joviceva boljka je odbrana,ali je Miami klub sa jednom od najboljih odbrana u celoj NBA...tako da bi gledano sa te strane mogli i da istrpe i pokriju neke joviceve nedostatke u odbrani...sto recimo u Denveru ili nekom drugom klubu ne bi bio slucaj...takodje Miami moze mnogo da dobije sa Jovicem koji je odlican suter za 3 i koji moze dati sirinu Miamievoj igri...ali opet,sve zavisi i od toga kako ce se majami ponasati na trzistu...
B

BREkalo

pre gotovo 2 godine

pet rajli
M

Monterooo

pre gotovo 2 godine

Super pozicija...ali majami je sampionski tim,ili se tako bar predstavljaju,nemaju oni vremena za klince iz ABA lige...treba im neki ozbiljan igrac mesto Laurija i Taker vise ne moze...nema Jovic tamo sta da trazi...
g

gargamel89

pre gotovo 2 godine

Pa naravno da nema sta da trazi , u prve dve sezone ! Ovakvi klinci se ne uzimaju da bi ti sutradan doneli sampionski prsten! Bolji mentor nije mogao da mu zapadne ,a i ekipa , koja me najvise od svih NBA timova asocira na neku evrospku ekipu . Tako da , bice to sve super ,ali kroz 2-3 godine ..
M

Monteroo

pre gotovo 2 godine

Majami je sve osim evropska ekipa igraju tvrdu americku kosarku u meso,100posto spremni,tesko se tu probija ako nisi bas paklen suter.
G

Gost 82

pre gotovo 2 godine

Aj nek ti je sa srecom
v

vsae

pre gotovo 2 godine

Sretno ,bravo
A

AleksandarZR

pre gotovo 2 godine

@trop Da, Tajler Hiro i Adebajo isto nisu dobili šansu. Spolstra je sjajan trener, razvija igrače sistemski, bez štete po rezultat. Plus, što kaže čovek, Taker ide, a i na tim pozicijama 3-4 su svakako bili tanki. Uz to, i Džimi tokom sezone često odmara, na tih 20ak mečeva će Jović imati i više od 15 minuta. Perfektan scenario, odmah od starta kompetativna košarka sa glavom i repom, pravilan sistemski razvoj. Ako se slože još neke kockice, možda ubrzo na sve to i titula.
T

Tolstojevski

pre gotovo 2 godine

Tek 27 pik? Hajde da je barem sedmi pik...
A

Aco CZ

pre gotovo 2 godine

On je bar izabran...
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Srecno momce
G

Gos

pre gotovo 2 godine

Zar neko misli da postoji bolja opcija za reprezentaciju od Jovića u Majamiju? Ako će u nekom timu da zategne odbranu i podigne je na maksimalni nivo onda je to Hit.
t

trop

pre gotovo 2 godine

neće tu ni dobiti šansu
G

Gos

pre gotovo 2 godine

@trop Slažem se da je Majami u "win-now" modu i da će pokušati da osvoje titulu dok su Džimi i Lauri još tu, ipak ne verujem da neće biti mesta za Jovića jer upravo na toj poziciji Majamiju škripi nakon što je Taker odbio opciju da aktivira klauzulu o produžetku ugovora na još godinu dana. U najjgorem slučaju imaće 15ak min po meču sa klupe a u zavisnosti od razvoja ko zna, možda postane i bitan član rotacije.
r

rea

pre gotovo 2 godine

@Gos, Lauri je trenutno faktor koliko si ti faktor. Čovek je bivši košarkaš, ima solidan višak kilograma, forma u autu, počeli "starački" problemi sa povredama, a na sve to Kajl ni u najboljim danima nije bio košarkaš superstar nivoa.