Željko Obradović (Star Sport)
Željko Obradović (Star Sport)

Obradović: Vreme će pokazati da li ću nastaviti u Partizanu

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.03.24. | 14:34

"Ne verujem da ću, kada budem završio u Partizanu, ići u neki drugi klub..."

U najtežem trenutku od dolaska u Partizan Mozzart Bet, serije od pet vezanih poraza, te izgubljenog meča od Crvene zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća, Partizan je dočekao Efes, a Željko Obradobić dobio najjaču moguću podršku navijača crno-belih. Pred meč sa turskim predstavnikom Arena je dočekala Žoca sa velikim transparentom "Željko Obradović jedan je od nas" i uz ovacije i skandiranje imena i prezimena najvećeg košarkaškog trenera Evrope.

Partizan je ubacio stotku i dobio Efes, a Željko na konferenciji nakon utakmice izjavio: "Ja na vidim sebe nigde osim u ovom klubu, ili ću ovde raditi ili nigde." Bilo je to poslednjeg dana februara, a u međuvremenu je Parni valjak samleo i Cedevida Olimpiju u ABA ligi.

Izabrane vesti

Dva dana pred gostovanje milanskoj Olimpiji u 28. kolu Evrolige, nakon treninga ekipe, upitan od strane Sportkluba kakva je situacija sa novim ugovorom, Željko je rekao: "Ne mogu zaista da pričam o tome u ovom trenutku. Ja sam rekao ono što je suština svega. Kada sam završio svoj rad u Panatinaikosu posle 13 godina, ja sam uzeo slobodnu godinu. Kada sam završio u Fenerbahčeu nakon sedam godina, takođe (sam to uradio). Ne verujem da ću, kada budem završio u Partizanu, ići u neki drugi klub. Sigurno neću raditi godinu dana. Kako će to da izgleda, da li ću nastaviti ovde, vreme koje je ispred nas će pokazati.“

Partizan nakon 27 odigranih utakmica u Evroligi ima skor od 13 pobeda i 14 poraza, a nakon Olimpije, sledi mu gostovanje jednoj od najačih ekipa Evrope, Barseloni.



tagovi

KK PartizanŽeljko Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara