Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet bez dozvole za nastup u KLS

Z

Zrenjaninac

pre 10 meseci

Odmah zaustaviti finansiranje iz drzavne kase i pokrenuti prinudnu naplatu za poreska dugovanja. Ne takmicis se u Srbiji, nema finansiranja iz Srbije. Ah, da, pa nema sta da se prinudno naplati osim ove dvojice sto su potpisali za 7 mil eur nove ugovore - mozda da oni odrade?! Panter i Ledej u EI Nis, ili EPSu rade 30 god za DZ :-D
D

Da,da

pre 10 meseci

Oće to😂😂😂
k

kk.Bezanija

pre 10 meseci

OVO IM JE CAK 3 PUT KAKO BEZE IZ LIGE ZA SAMO 2 GODINE!
K

Kao

pre 10 meseci

I vi na mufte sto igrate Evroligu vec 4 put.
д

да, да...

pre 10 meseci

...Партизан никада није играо на муфте, само ЕЛ, ЕК, Лигу шампиона у ватерполу и Лигу шампиона у фудбалу, остало све регуларно 😂😂😂
B

Bnm

pre 10 meseci

UH AL NAM SE SAD ZOC NASIKIRAO ZBOG OVOGA... AUUU MORA U GUCI PITI DUPLO, A I MI SA NJIM. SAMO IGRAJTE KLS ZNJLS ITD
д

да, да...

pre 10 meseci

...играјте, молим вас, како ћемо без њега 😂😂😂
P

PLUTO

pre 10 meseci

Bitno je da se zna ko je prvak države.
E

E sada...

pre 10 meseci

Izbacuj ta go..vna na bar 100 godina..Dok se ne ocisti vazduh
S

Sima Arauho

pre 10 meseci

NE BILO NAM GRDJE NEVOLJE!
p

pitam za tetku

pre 10 meseci

Ako je KLS “ privatna liga” kako grobari kazu sto se partizan zali KSS???
s

sotir

pre 10 meseci

valjda danilovic
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

ovo ima zanimljivu konotaciju. Tajming. Ako je Grujin ovo poslao jutros to znaci da se Partizna i Zvezda nadmecu za istog igraca. I da je bas zapelo, i da bas gori pod nogama u predgradju. Posto igraci sa ovog podrucja znaju pozadinu, to nije Dragic, ni Mirotic, nije ni Slukas jer mu to Zeljko moze objasniti u jednoj recenici. Ako bih da nagadjam to je neko iz NBA, ko nije uspeo da se udomi kroz free agency. Meni je ovo najava nove Saviceve bombe, ne bombe nego nuklearke.
д

да, да...

pre 10 meseci

...види се да си инсајдер 😂😂😂 дај још неку ексклузиву
P

PFC

pre 10 meseci

Bolje od ovoga je još to da Partizan istupi iz svih takmičenja u svim sportovima. Smatram da će ga to manje koštati nego kraj scenarija koji se odvija već čitavu deceniju. Bojim se da ni autoritet i borba u vidu Željka Obradovića, dugoročnije gledano, ne mogu ništa bolje proizvesti. Ipak su sve poluge vlasti, svi tokovi novca, dakle - moć, koncentrisani na drugoj strani, strani koja neskriveno pokazuje šta joj je cilj, pa izvol'te. Nesreća je što su oni instalirali ljude od zadatka u uprave Partizana i što to ide kako ide...
G

Gola Istina

pre 10 meseci

Vi sto vise vredjate, taj vam vise daje, nema od te tvoje price nista, da ima to bi se desilo odavno
A

Aebre

pre 10 meseci

Koliko trebaš biti lud da kažeš da Partizan sa 13 igrača ima više od zvezdefmpdive sa 19 igrača u rosteru plus Adams a taj roster ima najskupljeg igrača ikada na Balkanu Kampaca?
M

Milojko Arsenić

pre 10 meseci

Bravo Partizane i svim ostalim klubovima koji su odbili da igraju privatnu covicevu ligu. Liga koja je pod istragom Fibe za nameštanje utakmica dovoljno govori o klubovima i igračima koji je igraju.
б

буквално...

pre 10 meseci

...нико није одбио, сви поменути клубови су одбијени укључујући и Партизан.
N

Nije to sport za njih

pre 10 meseci

Zvezda i kosarka?! Smesno! Nije kosarka sport za njih.
д

да, да...

pre 10 meseci

...а који клуб је најтрофејнији? 😂😂😂 није Партизан
@

@da,da

pre 10 meseci

Kako prodje Kalemegdan u junu😂😂😂
д

да, да...

pre 10 meseci

...фино, као и увек у јуну 😂😂😂 Питаш за друга?
P

Pozdravvv

pre 10 meseci

Pevali bi vi i igrali da se preko nje ide u Aba kao ranijih godina a ne ovako rekreativna liga
r

raša P

pre 10 meseci

Na osnovu čega će igrati ABA ligu kao predstavnik Srbije?
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

nauci pravila pa komentarisi. KLS nema prohodnost ka ABA. Samo ka ABA2, mozda je cak i to izgubila. Iz ABA ispada samo poslednjeplasirani tim. A partizan je nekako PRVI u ABA. Dakle, kako da ne igra ABA? Nije poslednji, a "maticno" takmicenje nema prohodnost ka istoj ligi. Ispadanjem iz ABA1 se ide u ABA2, ne u KLS. iz ABA2 se ulazi u ABA1. A sa druge strane, kako to da liga u kojoj je 30 lica optuzeno za namestanje ima bilo kakvu sportsku vrednost? Posteniji su bili izbori u Iraku za vreme Sadama nego KSL.
G

Gost232

pre 10 meseci

Kao ŠAMPION Aba lige hahhahaha
B

Bnm

pre 10 meseci

IGRACEMO JE KAO AKTUELNI SAMPIONI, PA CEMO DA OSVOJIMO SLEDECU PA OPET IGRAMO KAO AKTUELNI SAMPIONI I TAKO GODINU ZA GODINOM! JEL SAD JASNO MOZGU???
д

да, да...

pre 10 meseci

...сигурно ћете да освојите поново 😂😂😂
r

reb8888

pre 10 meseci

...za sve papagaje koji su se posle cele decenije setili kako ligu ne vodi kss te nije regularna, neka se raspitaju sta znaci C u ACB liga. ima jos primera ali prva liga evrope je sasvim dovoljna da pokaze da se radi samo o spinu nekoga ko ne voli negativnu statistiku u svom CV-u...
D

Da da kako ne

pre 10 meseci

A kako ćete igrati aba?
I

Igracemo

pre 10 meseci

KAO SAMPIONI ABA LIGE.
B

BAne 2

pre 10 meseci

Велики су они југословенски клуб за КЛС. Она је таман за србске представнике.

PFK NIŠ

pre 10 meseci

Mislim da Obradobic nece moci da ruca od sekiracije...
а

а...

pre 10 meseci

...можда ни у КЛС не могу да ручају јер он не учествује?

Kalčopolista®

pre 10 meseci

Nije legalno da jedan isti gazda ima dva tima u istom takmicenju, tacnije u istim takmicenjima!
r

reall

pre 10 meseci

Pa zasto onda igrate ABA ligu a ne nase prvenstvo. Videli ste da u kupu bez stranaa nista ne mozete pa ste zato pobegli iz naseg prvenstva
а

а...

pre 10 meseci

...како може Додик?
o

ok

pre 10 meseci

Sto je babi milo. Vi ste popisali onog ko vas finansira. Uzgred prvi covek KSS daje nebulozne izjave, posto je vas covek ispade savez vase vlasnistvo. Bezobrazno ponizavanje zemlje u kojoj ste registrovali klub pri tome jos uvek sa prefiksom jugoslovenski. Ocigledno je neko gurao sve vas u nevolje planirajuci da sve to upotrebi kad mu bude trebalo. Sila bude pa je ne bude. Ono prosle sezone sa savezom je bezobrazluk i ovo je normalna reakcija. Samoizabranog predsednika KSS odmah razresiti i raspisati izbore u savezu.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

OK Pazi brale, jedna Danilovic moze da ocenjuje kosarku i kosarkase kako hoce,ne mora da bude u pravu, ali je svojim igranjem zasluzio da ga svi saslusaju cak i da lupeta. Taj Danilovic je bio najplaceniji i najbolji igrac Evrope godinama. Doneo je pola tone plemenitih metala u vidu medaljani trofeja u Srbiju. Osvojio je sa reprezentacijom vise nego Jokic. Mnogo vise. Igrao je sa Drazenom, Divcem, Djordjevicem, Radjom i Kukocem. Igrao je protiv Dzordana. Ne kazem da je bolji igrac od Jokica, samo da ima svako pravo na svoje misljenje, i da ce to misljenje saslusati svi koji imaju veze sa kosarkom. Osim u predgradju gde apriori odbacuju svaku rec koj stize od bilo koga ko ima Partizan u biografiji. A cime je Grujin zasluzio da vodi "nacionalno" prvestno, koji radom, kojim CVem? cime?
д

да, да...

pre 10 meseci

...баш је заслужио Даниловић 😂😂😂 а ко беше председник КСЈ кад је сваког лета била медаља?
G

Gost999

pre 10 meseci

Interesantno da na svakoj vesti iz kosarke koja nije samo u vezi Partizana, uvek ima gomila copy-paste grobarskih komentara. Mora da su angazovani oni iz autobusa. Svidjalo se to vama ili ne, KLS je liga drzave Srbije. Druga ne postoji. Vi ste je igrali godinama takvu kakva jeste, i bila vam je legitimna. Sad kad nemate domace igrace, odjednom vam nije legitimna. Sto bi rekli, sio mi ga Djura. A te fore namestanja i ostalo, ne sumnjam da je to Savic nastavio da tuzaka okolo, alu saznacemo vec.
"

"951357

pre 10 meseci

Теби су изгледа Гробари баш баш загорчали живот. Јел си затваран у шупи, јел ти давали само кору хлеба? Или је малтретоза била озбиљнија? Отвори се иуспричај нам да би људи схватили одакле толика мржња фрустрација бол и немоћ из сваког твог коментара, са сваког могућег ника. Ајде отовор нам се, исплачи се отвори душу
G

Gosthjk

pre 10 meseci

@brojilo- E brojilo brojilo nisi se dovoljno sopstvenih suza napojio? :) Burazeru ti si toliko naporan da se ponekad zapitam da li te i tvoji najblizi vole? Tezak si kao tuc, a sto je najgore nisi neke narocite pameti iako se svojski trudis. O egocentrizmu tvome drugi put.
N

Neistine

pre 10 meseci

Svidjalo se tebi ili ne, liga ovakva kao danas nije liga saveza nego liga klubova akcionara, znaci kao EL… liga prestaje da bude pod savezom od 2014 god. Msm ovo sve mozes proveriti vrlo lako.
D

Da, da

pre 10 meseci

Nemamo domace igrace ni za kup, pa opet kup igramo i nikad nismo odustali i cak kad ne osvojimo jer je pod KSS,a ta KLS nije pod KSS, tako da ti ta prica ne pije vodu.
A

Aahhahahahah

pre 10 meseci

Čuj ovog te fore namestanja i sve ostalo😂😂😂😂, a FIBA ispituje i zabranila transfere, sta covek nece da procita😂😂😂😂
p

perhano

pre 10 meseci

Sastav koji bi igrao KLS je : Egzum,Panter,Naneli,Ledej,Lesor, Avramović,Andjušić,Trifunović,Tristan,Smajlagić,Koprivica. Vidi se da smo baš pobegli jer nema ko da nam igra. Čoveče, uozbilji se, samo Madar i Papapetru ne bi igrali, a kako je Madar igrao u finalu, i Papapetru do povrede, i bolje kad ih nema.
G

Gost1234

pre 10 meseci

Koja liga ? Koliko ima kola ta liga ? Kada pocinje i kada se zavrsava ? Gde je tabela ?
4

4484

pre 10 meseci

Da li je to privatna liga ONOG protiv koje je sada reagovala EVROPSKA kuća košarke zbog NAMEŠTANJA?A neki se PRIMILI i pomislili da Partizan sada hoće da igra tu ligu.Normalno je da neće da igra dok ne dođe pod rukovođenje KSS.I to je to.
о

ок...

pre 10 meseci

...али неће да дође под ксс док не оде Даниловић и то је то.
G

Gost1234

pre 10 meseci

Cemu igranje lige, koja nije liga... Igra se samo finale, gde je tu liga ?
j

jdjeii

pre 10 meseci

Zvezda osigurala još jednu titulu za svaki slučaj ako opet ne dobace do F8 da mogu da kažu kako su imali uspešnu sezonu!!!
S

Srboljub

pre 10 meseci

nisu izmirili dugovanja prema KSS.? tu je Danilovic?nije Čović?
d

daxmelj

pre 10 meseci

Šta se to promenilo pa sad žele da igraju privatnu ligu?
G

Goss

pre 10 meseci

Pa naravno ne treba igrati ligu malog ćoravog prevaranta
R

Rodman1986

pre 10 meseci

To se neće ni igrati više, pola likova koji to igraju će završiti u mardelju.
д

да, да...

pre 10 meseci

...само се ти надај 😂😂😂
G

Gostgost

pre 10 meseci

Bas im je tesko palo. Jedva docekali, sad ne moraju da "kasne" za licencu.
G

Gost 1999

pre 10 meseci

Ostoja Srbin. hahahah
D

Djape45

pre 10 meseci

Al ovi grobari su takvi likovi da to nema nigde. Pominju kako je liga optuzena za namestanje i kako je Zvezda kriva, Zvezda koja igra samo finalni turnir. Sad oni kao ne igraju tu ligu jer je privatna. Jel vam Zvezda kriva sto se izgubili 2021. od Mege u polufinalu i 2017. od Fmpa. A nije vam smetalo kad ste 8 godina zaredom vi bili sampioni.
A

A,

pre 10 meseci

Sta se bunis, evo igrajte sami sa sobom sa jednom utakmicom i uzimajte KLS koji je pod istragom,u cemu je problem?
h

haha

pre 10 meseci

Tad nije bila pod istragom a i fudbalska je pa opet igrate. Prestanite ljudi sa glupostima u koje ni sami ne verujete.
g

gosttt

pre 10 meseci

Koga briga za tu namesetnu i nebitnu ligu...
R

Rule55

pre 10 meseci

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂, au al se nasmejah, Partizan nema dozvolu za nastup KLS 😂😂😂😂😂😂, koji KLS al onaj sto je pod istragom.
A

Ahahhhhaaaaaa

pre 10 meseci

Igrati ligu koja je pod istragom, neka hvala.
S

Smesni ste...

pre 10 meseci

I fudbalska liga je pod istragom zadnjih 20 godina pa?
ц

црно на бело

pre 10 meseci

Регионални првак и тренутно 6.клуб ЕЛ нема времена за ова намештена такмичења...то играју ови што у финалу играју пријатељске утакмице...
@

@ssss

pre 10 meseci

Eto Zvezdi prilike da osvoji što bi Anđus rekao najbitniji trofej u sezoni!
I

IsktorijaTakmicenja

pre 10 meseci

Koliko god Anđus bio ospkuran lik, jasno je da za 20 godina kao i u prethodnih 60, jedan od glavnih parametara uspesnosti nekog kluba ce biti broj osvojenih titula nacionalnog prvaka i nacionalni kup, naravno pored uspeha u evropskim takmicenjima. ABA liga je talmičenje na nivou Mediteranskih igara koje po prestanku igranja niko nece fermati ni 2%, kao ni trofej ABA superkupa. Jedini značaj tog trofeja u prethodnoj deceniji je bio to što je vodio u EL, ali poslednje dve godine nema ni tu tezinu, tako da samo takmicenje postaje besmisleno i očekujem da nestane u naredne 2-3 godine.
C

Covkins

pre 10 meseci

Tamo dok se igra finale u fazonu ja protiv sebe nema poente. EL Partizan nema sta da trazi tamo. Cak je i ABA ligu prevazisao.
b

bn339

pre 10 meseci

Jednom posle sto godina osvojio sa najvecim budzetom u istoriji kosarke i vec prevazisao.
@

@bn

pre 10 meseci

I opet posle sto godina vise Aba titula.
g

gori

pre 10 meseci

Bez PARTIZANA NEMA KSL, zavas gospodza, najbolje da igra samo, CRVENE ZVEZDA, A SRBSKA LIGA JE SVE MANJE PRACENA.
c

corli1989

pre 10 meseci

Onda vratite pare drzavi, sta ce vam pare kad necete danigrate drzavno prvenstvo
G

Gooost

pre 10 meseci

Prvenstvo nije državno, već privatno
Č

Čuj

pre 10 meseci

Ovog drzavno prvenstvo😂😂😂😂, igramo samo drzavni kup, a privatnu ligu koja je pod istragom ne igramo.
s

srbobratele

pre 10 meseci

Nadam se da necemo igrati ovu laznu ligu koja jedina u svetu ima direktnog finalistu i broj utakmica koji se odigravaju u finalu, rekordnih do sada ne zabelezenih na dve pobede. Daj boze da ne igramo u narednih 10 godina ovu ligu.
r

reall

pre 10 meseci

ima direktnog finalistu zato se vec dve godine jedna ekipa ne igra takmicenje jer nema dovoljno domacih igraca
P

Potresli smo se

pre 10 meseci

Privatna liga, nije pod okriljem saveza, pod istragom za namestanje. Da je prava liga bila bi KSS, pozdrav!
Д

Душан011

pre 10 meseci

Па мајсторе и АБА и Евролига су лиге клубова!!! Нека ти игра Партизан онда ФИБА ЛШ, то сте и освојили, једва чекају да тамо дођете. Ко све коментарише овде???!!
@

@dusan11

pre 10 meseci

Koje benefite tacno donosi KLS liga za razliku od Evrolige i ABA? Sluzi da opravdate sezonu i bacene pare jer ste, jelte, osvojili KLS, gde FMP ima samo jedan zadatak, da spotakne Partizan, ako moze. Finale koje nije gledala ni najbliza familija. Uzivajte u KLS! :)
Е

Ел Думо

pre 10 meseci

Трећа лига.Да једном као земља почнемо да поштујемо правила која смо сами усвојили.Без изузетака...
O

Ovoo je…

pre 10 meseci

Ovo nije drzavna liga, nego liga klubova… tkd i nema neko znacaj preteran.
g

gost978

pre 10 meseci

Jel isto kao što smo od Zvezde počli kada je dugovala 13 mil €? Koliko me sećanje služi, vi dug niste vratili nikada već ste napravili finansijsku gomnastiku (čitaj:prevaru) kako bi dug višetruko smanjili i ko zna šta sve smuljali po receptu Dr. Čovića, a pro tome ste i ime prodali. Mi svoje dugove vraćamo, i sigurno ćemo sve vratiti do poslesnjeg dinara, zato gledaj u svoje dvorište i ne blamiraj se.
p

pacino

pre 10 meseci

A sto ne objavite da je ta liga pod istragom zbog namestanja?
A

Aruna Dindane

pre 10 meseci

Kako da igraju kad ne mogu petorku da naprave od srpskih igraca
b

bebs

pre 10 meseci

kako ne mogu, pa tu je andjusic smailagic trifunovic tristan uletece horshed na pleja ako bude gorelo bas
m

mikula

pre 10 meseci

@bebs sve si nosioce nabrojao hahahahahhahahhah
M

MOT

pre 10 meseci

Jel to neko novo pravilo da ne mozes igrati ligi ako nemas Srpske igrace pretpostavljam da ce take biti I u fudbalu onda.
P

Pa ono

pre 10 meseci

Čovinjo nam davnih dana sredio državljanstvo za Pantera.
S

Samo

pre 10 meseci

U kupu mozemo da napravimo,samo se igrajte sami sa sobom i vasom filijalom na jednu utakmicu u KLS koji je pod istragom.
S

Sećaš li se Doli Bel

pre 10 meseci

Pa mi smo navikli da igramo 3 na 5 u toj vašoj ligi tako da nam je dovoljno i 3 domaća igrača.
A

Alex 75

pre 10 meseci

Obaveza manje.Šta će njima Partizan oni imaju svoju privatnu ligu.