Komentari na vest

Petrušev ponovo u crveno-belom: Sviđaju mi se boje, Vezenkov me ubedio da odaberem Olimpijakos

t

terza magico

pre 5 meseci

Ajde da vidimo da li ce Lesor u Grckoj udariti Petruseva s ledja.
l

lion zion

pre 5 meseci

nego sta treba dsa gledamo kako nase momke biju neki koji su juce sisli s kokosa i jedu leb iz ove zemlje,lesor ledej a a sad i dozijer su se mnogo osilili jer imaju podrsku mrznje iz partizana vetar u ledja od drzave i sudija tako da su se previse osilili partizanovi afrikancci za koje me inace zabole,jedite g mi smo sampioni!!!!!!!!
H

Hihon

pre 5 meseci

Bolestan si.
O

Ogi Srbija

pre 5 meseci

Naravno da se decku svidjaju Crveno-Bele boje koje su mu u srcu od malena,pa nije blesav da mu se svidjaju boje tamo nekog kluba nastalog 2008 koji niti jedne jedine titule i EL video nije 12-13 zadnjih godina ili ti vise od cele zadnje decenije,sto je rekord za ginisa!
O

Ogi Srbija

pre 5 meseci

Naravno da se decku svidjaju Crveno-Bele boje koje su mu u srcu od malena,pa nije blesav da mu se svidjaju boje tamo nekog kluba nastalog 2008 koji niti jedne jedine titule i EL video nije 12-13 zadnjih godina ili ti vise od cele zadnje decenije,sto je rekord za ginisa!
S

Srećno majstore

pre 5 meseci

i da te zdravlje služi. Sve negativne komentare na ovoj vesti ostavljaju isfrustrirani navijači onog drugog tima koji još uvek ne mogu da prežale što je Petrušev odabrao Zvezdu.
d

dezurn1kr1vac

pre 5 meseci

Mislim da ce mu se ovo obiti o glavu kad-tad .. Mogao je u Zvezdu da bude TATA , pored Tea bi samo jos vise napredovao ali jbg .. Ovi cekaju Bjelicu i nema mesta za Petruseva 🤷..Tamo Milutinov , Sikma , Fall 😬 ovde Tobi 🤷.. Bravo za Miska 👏
H

Hocemo pojacanja

pre 5 meseci

DOK NASA UPRAVA CEKA BJELICU OD 50.GOD DA SE SMILUJE I VRATI IZ PENZIJE,OLI NAM OTE PETRUSEVA CCC...STRASNO!
h

her fkick

pre 5 meseci

Oli je veliki tim, ne ide se sa konja na magarca.
J

JasamJa

pre 5 meseci

Opušteno ljudi, pustite momka. Pričate za Miška ovako-onako, a čovjek nikome nije uništio karijeru, gurao je sve igrače gdje misle da mogu, nije on kriv, pa njemu je u interesu da svaki njegov igrač ima što bolju karijeru jer mu je to reklama, a i uzima lovu. Živ bio i da napreduješ što više pa na olimpijadu!
A

ABCFe

pre 5 meseci

Greska majstore. Trebao si u Zvezdu. Bio bi prva opcija,mnogo minuta,verujem da bi dobio priblizno isto para,igras u svojoj zemlji...ovako,Baga mi tesko ces se u Oliju izboriti mnogo minuta kad se Milutinov vrati. Posle ka sve propadne da trazis opet u Zvezdu,ali tad neces biti docekan kao sto bi bio sad. Los izbor definitivno.
Z

Zeleznik

pre 5 meseci

Znači ispada da on može samo u Zvezdi da igra. Pa kakav je onda on to igrač? Čuj ne može u NBA, ne može u jakom evroligašu, pa gde može onda? Kada će onda postati igrač ako može samo u Zvezdi da igra. Jel treba ko Dobrić u 29. godini da konačno ode iz nje, a kao talenat je bio i te priče.
A

ABCFe

pre 5 meseci

Ja sam napisao da pored Milutinova i Fola (ili kako se vec zove) tesko da moze da igra. Apsolutni stojim iza toga. Petrusev jeste dobar,ali ne pored ovakvih centara. Moze da igra u EL naravno,ali ne da bude glavni igrac u timovima koji pretenduju za sam vrh. Zvezda je ipak kalibar 14-17 mesta u EL,pred svojim navijacima sigurno bi moga da pokaze vise.Ovako ne verujem a i u ostalom,vreme ce pokazati.
Z

Zeleznik

pre 5 meseci

@ABCFe Pa majstore neka se izbori da bude bar ispred tog Fola kao drugi centar. Neće mu niko na lepe oči dati minutažu. Ako je pravi dokazaće se da je vredan toga da bude na terenu, ne samo pre Fola nego i pre Milutinova, što da ne.
E

Enzzo91

pre 5 meseci

On će u Olimpijakosu da igra četvorku, a ne centra.
@

@Zeleznik

pre 5 meseci

Ne vredi grobar mora da lupa... Lepo ti covek objasnjava, da je trebao da igra negde gde ce vise minuta imati da igra, kako bi pokazao potencijal i kako bi pokazao da vredi.
Z

Zeleznik

pre 5 meseci

Glup si momak. Sezona je predugačka, pa povrediće se neko od dua Milutinov/Fol. Ovaj prvi je već imao par utakmica pauze. Na kraju krajeva moraće da odmara nekog od njih dvojice nekada, šansu će imati "pametni" delijo. Na njemu je da je iskoristi. Nisu ga za džabe doveli iz NBA, da bi ovamo grejao klupu. Plata mu je milionče (ili oko miliona) sigurno.
S

Samo

pre 5 meseci

Će mahati drugim peskirima da igra pored Milutinova i Fala teško
@

@Samo

pre 5 meseci

Kao Koprivica?
Č

Čuj

pre 5 meseci

Sjajne sezone, vi nas zezate.
"

"jeл ја сам скитница,

pre 5 meseci

даљине ме вуку,више волим ветар него Митровић Луку..."
A

Anđus

pre 5 meseci

Nisi trenirao kod Dragana Jakovljevića. To je problem.
а

ал му се зато

pre 5 meseci

диви,упознао га на рођендану црвене звезде на Арени...
M

Misko-agent-NULA

pre 5 meseci

ovog decka ce Raznatovic da upropasti!!! decko nema poja gde, zasto i kako ide ali zato misko puni svoj dzep!!!!!
о

овај прети озбиљно

pre 5 meseci

да угрози Лалатовића у броју селидби...
g

glavonjero

pre 5 meseci

Pusti Petruševa, tvoj je Hezonja
b

bice kao u efesu

pre 5 meseci

ti si kao pa birao. nisi ti bas najcistiji, realno da si se vratio u zvezdu bio bi top potez, treba ti da igras, razvijas se, jos si zelen.
y

yo.dorro

pre 5 meseci

Igrao je u Zvezdi godinu dana, toliko se razvio da ga ni u G ligi nisu hteli.
a

a u Grčkoj ništa bolje

pre 5 meseci

Ma gde da se razvija? Taman krenuo da igra, gazda ga vija da ide u policijsku stanicu.... Ta rotacija za života će mu biti iznad glave, pa onda kaže, bolje negde da se sklonim gde nema svinjarije....
n

ne razumem

pre 5 meseci

zasto su dosta puno kosarkasa jako ne zahvalni? Filip je u zvezdu dosao posle OCAJNE sezone u efesu. Zvezda ga potspie i imao je prilicno dobru sezonu, cak je zasluzio mesto u reprezentaciji. U NBA je otisao IZKLJUCIVO zbog ulizanog da bi si napunio svoj dzep. U NBA je odigrao "sekunde", sledi povratak u evropu i u mesto da se zahvali zvezdi i vrati im sto su ga izcupali iz blata i napravili reprezentativcom on se odluci da ide u Panatinajkos. U zvezdi bi SIGURNO napredovao i zvezda bio imala OGROMAN prinos. Velike pare ce sigurno da zaradi (nece ostati gladan) u karijeri i mogao je da odigra 1-2 sezone u zvezdi da im se zahvali. U NBA se GARANTOVANO nece vratiti, nije on za tu kosarku. Steta sto ima agenta koji vise gleda svoj dzep nego sto gleda da se igraci unaprede.
n

ne razumem

pre 5 meseci

naravno ne Panatinajkos nego OLIMPIJAKOS!
D

DV91

pre 5 meseci

Kroz godinu, dve, eto njega ponovo u Zvezdi da traži minute. Zaista, smešno kakve poteze ovaj dečko pravi.
p

podesen

pre 5 meseci

Ne pravi on nego menadzer Misko u koga se kunete.
K

Khal Drogo

pre 5 meseci

Филип након лошег искуства у ен-би-еју и није у прилици да пуно бира, ваља спасити сезону, ту мјесра чекању нема, понуда евролигаша се не одбија. Колику ће минутажу добити јер конкуренција на позицији центра је баш жестока ту су изванредни Милутинов и Мустафа Фал, да ли ће га Барцокас користи више на "четворци" гдје је Олимпијакос спао на Питерса, показаће се временом. УОсталом ко зна шта ће сезона донијети, могуће су повреде неких играча гдје би Филип могао добити важнију улогу, важно је да игра евролигу гдје се игра зајтјевна кођшарка и гдје се квалитетно ради. Олимпијакос је урадио одличан посао, правовремено су реаговали и добили изврсног младог играча који може покрити обје унутрашње позиције и који има велики простор за напредак. Српском репрезентативцу након неуспјешне ен-би-еј епизоде пуно среће у наставку сезоне и каријере
j

jonkoling

pre 5 meseci

Zaboravio si da Oly ima i Sikmu na cetvorci, Brazdeikis takodje moze da pokrije tu poziciju.. Iskreno, ne znam sto je Oly doveo visokog igraca...