Nikola Milutinov (©Starsport)
Nikola Milutinov (©Starsport)

Rastanak posle tri godine i MVP titule: Nikola Milutinov napustio CSKA

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.05.23. | 12:43

Moskovljani se oprostili od srpskog centra…

Ostao je CSKA bez Evrolige kada je počeo rat u Ukrajini, ostao je i bez titule u VTB ligi, a danas i bez Nikole Milutinova.

Razišli su se Moksovljani i srpski centar posle tri godine, pa više nema nikakve dileme: pred CSKA je ozbiljan remont. Nikola Milutinov je napustio najtrofejniji ruski klub sa MVP titulom VTB lige, a kako sada stvari stoje naredna destinacija mu je – Olimpijakos.

Izabrane vesti

Srpskom reprezentativcu je istekao ugovor i moskovskom klubu su ruke bile vezane.

“Hvala, Niko! Po isteku ugovora naš tim napušta centar Nikola Milutinov. Na žalost svih navijača CSKA, okončan je četvorogodišnji boravak srpskog centra u našem timu”, stoji u saopštenju CSKA.

Moskovljani su se oprostili od srpskog centra, a timovi iz Evrolige ga čekaju raširenih ruku. Virtus Bolonja pokazala je interesovanje, ali je na pol-poziciji Olimpijakos. Srpski centar je boravio u Atini, prezentovana mu je ponuda za dvogodišnji ugovor i plata od 1.400.000 evra po sezoni.

U Pireju su optimisti da će Nikola Milutinov ponovo zadužiti crveno-belu opremu, naročito sada kada je definitivno stavio tačku na poglavlje u Rusiji. Kontakti su uspostavljeni, pa bi vrlo brzo vicešampion Evrope mogao da dobije kapitalno pojačanje pod košem.

Nikola Milutinov je osvojio grčko prvenstvo sa Olimpijakosom, profilisao se kao izuzetan zaštitnik reketa i bio izrazito dominantan na obe strane parketa. Veruju u Pireju da će obnavljanjem saradnje dobiti kariku koja im je nedostajala za uspon na tron u Evroligi u nedavno završenoj sezoni.



tagovi

Nikola MilutinovKK CSKA MoskvaKK OlimpijakosVirtus Bolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara