Komentari na vest

Šampion na klimavim nogama: Stef Kari nikada nije bio u ovakvoj situaciji (VIDEO)

G

Gost111

pre oko 1 godinu

Odvratna franšiza Golden Stejt i najodvratniji igrač Drejmond Grin.
g

gegege

pre oko 1 godinu

Razumem da ti nešto ne prija, ali način rada te franšize je za poštovanje, najvece uspehe su ostvarili sa 3 pika na draftu, i to kakva 3 pika...
G

GostLazar

pre oko 1 godinu

Od kako je Bogi sniper otisao iz Sakramenta, ovi su procvetali. Jak suter bio 2/22 ahahaha

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Od ekipe Koju je Divac selektirao ostao samo Fox.
B

Bejn19

pre oko 1 godinu

Divac nije imao veze da postavi ekipu oko FOksa, promasio 20 igraca sa trenerom.. vidite sta je napravio novi GM
m

moa carta

pre oko 1 godinu

Realno, i trebao je da ga nagazi, samo još jače. Niko ne pominje da ga je Sabonis kulovski držao za nogu. Ovo su akcija i reakcija, ako ste iile objektivni.
l

lagano...

pre oko 1 godinu

izjednačuju na 2-2 ali ispadaju 3-4
0

023

pre oko 1 godinu

Ove Grinove grimase, urlici i reakcija prema publici mi liče na neke igrače sa privremenim boravkom u Beogradu. Nadam se da će i Voriorsi, kao i tim ovih "Beograđana" na kraju imati jednako neuspešnu sezonu. Vratimo košarku u gospodske okvire, budimo frajeri i fajteri, a ne nekulturni nasilnici.
m

moa carta

pre oko 1 godinu

Aludiraš na Tundžija Avodžobija?
0

023 @ Moa carta

pre oko 1 godinu

Da, na Tundžija kao i na ostale nasilnike. Komentar je bio usmeren na to da se radi o trendu amerikanizacije košarke čak i u segmentu nasilnog ponašanja. Tuča je bilo od kad je sporta, ali ovakvog nasilja u radovanju, proslavi, to je nešto potpuno novo. To je ono što ne volim ni kod naših mladih igrača koji se busaju, fleksuju i glupiraju na razne načine. Kako je elegantno slavio Praja ili Kića ili Dražen...
G

Gost111

pre oko 1 godinu

Hahahha budimo frajeri i fajteri kaže lik o jbt..
n

nadrealnooo

pre oko 1 godinu

Igraju Kingsi najbolju kodarku u ligi. Ovo u plej ofu sto se gleda,a gledao sam Kliperse,Majami,Kingse i Lejkerse je svemirska kosarka!!!Uzivanje za gledati!!!
k

kojotski

pre oko 1 godinu

Grin je ubedljivo najprljavi igrač u NBA, a sve pod plaštom "borbenosti". Za ovo se najmanje dobija 6 utakmica suspenzije, ali znajući koliko je Grin uticajan u NBA sve mi se čini da će istrčati na parket već na sledećoj utakmici u seriji. Voriorsi ove sezone ni ekipu moje babe ne bi mogli dobiti u gostima, ipak sve miriše na brejk u petoj. Pitanje koliko Kingsi mogu da se nose s ovolikim pritiskom.
J

Joakim

pre oko 1 godinu

Definitivno najbolja serija, ove dve utakmice Kingsa i Worriorsa praznik za sve ljubitelje kosarke!!! Idemo Kingsi!!!
M

Ma da...

pre oko 1 godinu

Ovo gašenje od Grina je za suspenziju od bar 30sledecih utakmica ako ne i vise! Ako na ovo precuti NBA liga, onda ne znam stvarno. Mogao je samo da stoji u mestu ili krene unazad levo desno, kakvo namerno gajenje, kakav divljak...
B

Bejn19

pre oko 1 godinu

Sabonis ga uhvatio za nogu na kvarno da ga spotakne, sta je ocekivao da ga ovaj pomazi..pokvareni Sabonis a Grin naseo
S

Skauting Služba

pre oko 1 godinu

Sad će sve da se poklopi da vidimo koliko je NBA stvarno jedna šarena nameštaljka. Sacramento Kings v. Los Angeles Lakers repriza. Bude li opet faktor 2-3x u slobodnim baćanjima u korist "Grada Anđela" kao 2002, mogu komotno da ugase ligu. Sa obzirom na to kako se svira Lajkersima cele sezone (najviše sviranih foluva), to deluje najsigurnije. Verujem da je čak i Amerima dosta. Izgleda da je stvarno vreme da NBA presele u Riyad, Tel Aviv, Tokio, i Šangaj.
j

jujuju

pre oko 1 godinu

Umalo iskljucenje? Sta je sa danasnjom kosarkom,sude se neki nevidjeni faulovi a ovo nije iskljucenje? Dokle ce vise da tolerisu ovog cirkuzanta? Zamislite da je ovo Jokic uradio.
P

Plavac

pre oko 1 godinu

Nema ludjeg lika od Grina,svaki plejoff nekoga prebije.
Z

Zato

pre oko 1 godinu

Što zna,ko mu neće uzvratiti.Uostalom kao većina ljudi,uvek traže slabije.To je ustvari životinjski,uvek ubijaju najslabijeg.