""
""

Obradović uveren: Milosavljević će biti lider Albe!

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.06.15. | 12:16

Trener berlinskog kluba prezadovoljan pojačanjem iz Srbije

Alba ima tešku sezonu iza sebe,  igrala se solidno u Evroligi, nije osvojila titulu u Nemačkoj, a napustili su je najbolji igrači Aleks Renfro i Redži Reding. Međutim, angažman Dragana Milosavljevića, uz izvestan produžetak ugovora Džamela Meklina, trag koji nagoveštava bolje dane za taj klub. Trener Saša Obradović istakao je da je bivši kapiten Partizana odličan igrač i veliko pojačanje za Albu u sledećoj sezoni. I ne samo to, već i da planira da mu nametne ulogu lidera.
"Milosavljević je sjajan igrač i imaće našu punu podršku. Trebalo bi da mu nađemo adekvatno mesto u timu i sklopimo pravu atmosferu u ekipi. Zaslužio je da bude lider ekipe i tu ulogu će i dobiti" rekao je srpski stručnjak.

Izabrane vesti

Trener Albe istakao je da će njegova ekipa za sledeću sezonu morati da doživi potpunu rekonstrukciju, pošto su najbolji igrači tima Aleks Renfro i Redži Reding napustili klub.
"Bajern i Bamberg su favoriti, ali ako uspemo da oformimo dobru ekipu, kao i prethodnih sezona bićemo konkurenti. Planiramo totalnu rekonstrukciju tima, jer su nas napustili nosioci igre Renfro i Reding. Očekujem da ćemo ovih dana produžiti saradnju sa Džamelom Meklinom, ali ovo će biti dugo leto koje ćemo provesti u potrazi za adekvatnim pojačanjima. Narednih dana saznaćemo koje ćemo takmičenje igrati pa ćemo početi sa sklapanjem tima, naravno ne obećavamo trofeje, ali bićemo konkurenti svima to je moto ove ekipe" zaključio je Obradović.

Srpski košarkaški stručnjak i trener berlinske Albe Saša Obradović istakao je da reprezentacija Srbije može da osvoji medalju na predstojećem Evropskom prvenstvu.
"Optimista sam, mislim da smo bolji nego na Svetskom prvenstvu i sigurno možemo do medalje. Imamo jako kvalitetnu ekipu koja je spoj mladosti, iskustva i atletski je veoma dobra. Sve su šanse da možemo da odigramo veoma dobro", izjavio je Obradović za Tanjug.

Evropsko prvenstvo biće održano od 5. do 20 .septembra, a Srbija će igrati u grupi B u Berlinu zajedno sa Nemačkom, Španijom, Turskom, Italijom i Islandom.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Saša ObradovićNemackaEvropaDragan MilosavljevićAlba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara