Janis Sferopulos (©Star Sport)
Janis Sferopulos (©Star Sport)

Sferopulos oprezan pred Igokeu: Dobar tim, uprkos svim odsustvima

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.12.23. | 17:16

"Naše je bez obzira na sve da odigramo dobar meč po dogovoru iz svlačionice i dodjemo do bodova kojim i dalje čvrsto držimo našu poziciju u našim rukama"

Poraz od Panatinaikosa u Atni mora brzo da bude arhiviran, jer već u subotu od 20 časova sledi poslednji meč u 2023. godini za crveno-bele. Gost Beogradske arene biće Igokea.

Ekipa se u petak vratila za Beograd i odmah po sletanju odradila je trening pripreme za derbi Jadranske lige. Trener Janis Sferopulos ističe da goste iz Aleksandrovca nikako ne treba potceniti, uprkos odlascima Nikole Tanaskovića i Nemanje Gordića...

Izabrane vesti

"Utakmica sa Igokeom označava početak drugog kruga takmičenja u kome želimo da nastavimo onako kako smo završili prvi, pobedom. Zbog toga moramo da budemo spremni da odigrao dobru utakmicu, naš protivnik će doći sa željom da se bori i pored činjenice da je bez nekoliko odsutnih igrača. Za nas je od izuzetne važnosti da igramo našu igru, da budemo na terenu fokusirani i uradimo stvari koje je neophodno da uradimo", rekao je Sferopulos.

Subota, 20.00: (1,85) Crvena zvezda (hendikep -17,5) Igokea (1,85)

Dejan Davidovac je ocenio da je Igokea i pored nekoliko bitnih igrača i dalje kvalitetan sastav.

"Očekuje nas ekipa koja je odigrala jako dobro prvi krug ABA lige, sa nekolicinom iskusnih igrača. Stoji da su ostali bez nekoliko važnih delova tog tima, ali to je i dalje ekipa koja ima veliki kvalitet i koja sigurno dolazi u Beograd da se bori. Naše je bez obzira na sve da odigramo dobar meč po dogovoru iz svlačionice i dodjemo do bodova kojim i dalje čvrsto držimo našu poziciju u našim rukama".



tagovi

Janis SferopulosDejan DavidovacKK Crvena zvezdaIgokeaABA liga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara