Somborci čekaju Jokića bez dileme da li je najbolji na svetu: Niko kao on i Đoković! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.06.23. | 19:09

Anketa Mozzart Sporta na ulicama rodnog grada NBA šampiona

Lepo je biti Srbin ovih dana, kada se priča o sportu. Novak Đoković je i zvanično najbolji teniser svih vremena, a Nikola Jokić najbolji košarkaš sveta. Trenutno, ali možda i ponovo, a pamtiće se zauvek. Posebno u njegovom rodnom Somboru, gde je ekipa Mozzart Sporta u utorak dočekala zoru radujući se s mnogima četvrtoj pobedi Denvera nad Majamijem u finalnoj seriji plej-ofa NBA lige.

Vremena za spavanje nije bilo mnogo. Moralo se na posao, a novo druženje, veruju Somborci, biće kada se šampion vrati kući. U međuvremenu, porazgovarali smo sa njima o Denverovoj dominaciji najjačom košarkaškom ligom sveta i Jokićevom doprinosu šampionskom peharu.

Izabrane vesti

Odgovori su uglavnom isti. Finalna serija pratila se uz TV ekrane, srpski centar je najzaslužniji za trofej, a zajedno sa Novakom Đokovićem i trenutno najbolji predstavnik Srbije u svetu.

"Nikola Tesla nije mogao to kao Nikola Jokić i Novak Đoković. Oni su nešto posebno, niko ne može da predstavi Srbiju kao njih dvojica. Nema lepšeg da se predstavi naš narod. Posebno što vole porodicu, kad voliš porodicu voliš i svoju naciju, svoju zemlju. Sad će ga možda napadati da li će igrati za reprezentaciju ili neće, ali uvek se nađe nešto...", rekao je jedan od prolaznika.



tagovi

Nikola JokićNBA ligaplej-of NBA lige

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara