Nikola Jokić i Novak Đoković (©Starsport)
Nikola Jokić i Novak Đoković (©Starsport)

Džoker čestitao Džokeru i upitao: Kada ćemo na tenis, Jokara?

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.06.23. | 17:17

Novak Đoković poslao poruku osvajaču NBA prstena…

Srbija ne čini ni jedan odsto svetske populacije, ali ima najboljeg košarkaša i Najvećeg tenisera svih vremena. Kako Nikola Jokić reče na konferenciji po osvajanju NBA prstena: “Lepo je biti Srbin”. Novak Đoković je u nedelju 23. put u karijeri podigao grend slem trofej i postao rekorder i po tom parametru u belom sportu, da bi Somborac u noći izmešu ponedeljka na utorak odveo Denver Nagetse na tron najjače košarkaške lige na svetu.

Dok su taktovi srpske himne “Bože pravde” odjekivali Parizom, a trobojka se vijorila na vrhu stadiona Filip Šatrije, poslao je Nikola Jokić poruku Novaku Đokoviću. Džoker je čestitao Džokeru na neverovatnom dostignuću, poruka nije izostala ni u kontra smeru.

Izabrane vesti

Prvi reket sveta je na svom instagram profilu, na storiju, objavio sliku Nikole Jokića i napisao: “Čestitam, brate! Najbolji si”. Novak je i podelio nekoliko objava sa različitim sadržajem, a na jednoj od slika na kojoj on i Nikola drže reket dodao je komentar i upitao najkorisnijeg finala NBA lige: “Kada ćemo na tenis, Jokara?”

Između ostaloga stoji i natpis MVP, pa je na taj način nastavljena komunikacije sportskih veličina iz Srbije, što je prva zvezda Denver Nagetsa i očekivala da će se dogoditi.

Nikola Jokić je na konferenciji proveravao telefon, zanimalo ga je da li mu je stigla poruka od Najvećeg tenisera svih vremena. Bilo ih je mnogo, mrzelo ga je u tom trenutku da lista.

“Ja sam njemu čestitao, sad ću da vidim da li je on meni poslao poruku. Ohhh... Mnogo poruka. Ugasiću telefon”, rekao je NBA šampion.

Kad se obojica vrate u Srbiju, možda i odigraju teniski meč…


tagovi

Nikola JokićNovak ĐokovićNBA liga

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara