Komentari na vest

Srbija ispustila prvo mesto protiv Mađarica

a

auuUbijaovo

pre 11 meseci

Mada ja se cudim kako nas neki tv kanali mrcvare sa ovim utakmicama na ep po celi dan,pa jos neka studija razgovoti tipa sve naj,nsj. U samici da si u zatvoru pa da kazes ok,ali ovako je destrukcija i atak na mozak i rezon.

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

@gde se igra rukomet...Ja ti kazem za gledanost utakmica Odbojka i Rukomet jednako popularni u obe konkurencije.
g

gde se igra rukomet

pre 11 meseci

Pa samo u evropi ima publiku.I to napr u Turskoj Italiji ne itd jer je amaterski sport tu. Van evrope nema lige reprezentacije i ne gleda se.U Americi ne znaju ni sta je rukomet.Pogotovo zenski.
k

kdsb

pre 11 meseci

Nakon gledanja ove utakmice, mogu da kazem da bi svako mogao da nasumicno izabere 10 solitera u nekom srpskom gradu, iz tih 10 izabere 12 muskaraca za jedan tim i ta ekipa bi lagano pobedila ovakve zenske kosarkaske reprezentacije... eventualno bi mozda Anderson bila izuzeta iz toga.
A

Aleksa333

pre 11 meseci

Stanković retko glupa košarkašica
Z

Zicer do zicera

pre 11 meseci

Onaj ko je gledao meč, i video izraz lica Marine Maljković, kroz ceo meč (koja, da je mogla, gotovo bi vrištala od muke), govori o tome kako su naše devojke igrale. Jer, da su pogodile SAMO, dakle SAMO, polovinu onih zicera, mi bi garantovano ne samo pobedili, već bi pobedili sa minimum 10-15 razlike.

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

@Lom samo ozbiljnu gledanost zene imaju u Odbojku i Rukomet.
g

gde se igra rukomet

pre 11 meseci

Van evrope...?Amerika,Koreja,Japan,Tajland,USA ,Kuba itd odbojku igraju svi al rukomet samo amaterski. Odbojka i ostali sportovi u prevodu to je zenski sport

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

Kad uspes da od prosecne reprezentacije Madjarske izgubis 16 razlike cetvrtinu sta mozes da ocekujes sramota realno Turska je jaca od Madjarske.
V

Vladislav Papuga

pre 11 meseci

Deveti ešalon ozbiljnog sporta
E

Eskobar

pre 11 meseci

2 .8 kvota hvala
r

rsczz

pre 11 meseci

Ko jos gleda i prati ovo, zali boze onih 5 minuta sto sam gledao...
B

Bg

pre 11 meseci

Potpuno neobjasnjiva zelja da neko pise komenatar, gubi vreme i objasnjava kako ne gleda
V

Vlajkoni88

pre 11 meseci

Veoma losa igra u drugom poluvremenu odnosno u 3/4, skupo ce da kosta ovaj poraz.
G

Gost313

pre 11 meseci

Očajno smo igrali i opet nam se nudila Madjarska , ali stvarno nikoga ova ženska kosarka ne zanima nema 500 ljudi, goru registrovanu kosarkasicu od Dragane Stankovic nisam video a Fibine sudije ovo je već više smešno , veze sa mozgom ni sa sudjenjem nemaju.
c

cv

pre 11 meseci

pa ih vi mediji još palite za polufinale

Nenad Jovanov

pre 11 meseci

Sram te bilo Maljković, ovde si najveći krivac ti i niko drugi, ti si dovela ovu Stanković D, koja od 10 zicera pogodi jedan slučajno... Sa jednim klasičnim centrom krećeš na EP, a to što se sada vadite da je Tina bila tu, možda ne bi bilo toliko primljenih koševa, ali bi bio veći postotak promašenih dvojku... A ove najbolje na svetu, tipa Raca, Jovanović, Đorđević, Topuzović, Stanković, užas svih užasa, pa zar od tolikih naših igračica ne mogu da se nađu dve dobre šuterke... A sad mi strahujemo od Velike Britanije, velesile u košarci, pogotovo u ženskoj košarci... Koliko treba još izgubljenih lopti treba da bude pa da bi se nešto u našem timu nešto promenilo... Čim nemamo Anu Dabović, Brooks, Vasić, Butulija, Janković, Škorić, Dugalić itd...
S

Snoopy

pre 11 meseci

Cega bre!!! Da je sramota m??? Prvaci Evrope .Olimpijska medalja. Medju 4 na S.P Leči lične frustracije negde drugde ..men....lu
Z

Zicer do zicera

pre 11 meseci

Mislim da si totalno pogrešio. Jer da si video njeno lice kroz ceo meč, bilo bi ti jasno, da je mogla, ona bi vrištala od muke. Jer, ovo je najgora partija Srbije, pa zadnjih 10 godina. Jer ne može Marina da ubacuje sve one promašene zicere, koje bi sigurno i početnici ubacili.
k

kari P

pre 11 meseci

Snoopy | Nikada na SP.nismo usli medju 4.Jednom samo u cetvrtfinale i to je najveci uspeh na SP.
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Zato bi trebalo da se uradi ono sto je Marina pricala da se napravi kvalitetna zenska liga u Srbiji onda ce biti i vece uigranosti,veci kvalitet mladjih selekcija i zlata.
a

auuu bato

pre 11 meseci

Imamo 20 klubova u Srbiji.Nema 2000 kosarkasica u Srbiji.Kako da se napravi liga.Da se dovedu stranci i?Nasih 15 igra napolju.Sve ove da se vrate iz reprezentacije i odu u 20 klubova i? Sa kim da treniraju i protiv koga da igraju.Ko su im onda treneri.Komedija. To bi jedino odbojka mogla.One su i zasluzile.Ima dosta klubova igracica itd.Popularan je sport. Al je odbojka skupa i to je problem.T Bokosvic ima ugovor veci nego zajedno Mađarska i Srpska reprezentacija u kosarci napr.Tako od toga nema.nista u prevodu.
@

@x@

pre 11 meseci

Odgledah nekoliko utakmica zenskih reprezentacija. Utisak mi je da da se mnogo vise kontakta dozvolja u zenskoj nego muskoj kosarci. Vise ove zene igraju muski nego ove balerine. Apel za SK molim vas,sklonite ovog komentatora,dajte mu snooker,šah ili mice neka prenosi jer za kosarku nije. Sto EL sto sad ovo,usi krvare.
v

vldblk9a

pre 11 meseci

Stankovic da spuste obruc na metar ne bi kos dala. 5 min kosa nema, ali nemoj time out da se potrosi slucajno. 1:40 do kraja samo 3 razlike one igraju presing po celom terenu i naravno prime kos iz 2 dodavanja. Spustimo na 4 katanic pravi tehnicku i odma posle pravi faul kos. Topuzic iskreno samo smeta na terenu, bukvalno nikakva korist dok je u igri kao i Mina Djordjevic. Divlja igra u napadu, 7 minuta ne mozemo da iznudimo 1 faul da madjarice izadju iz bonusa. Jednostavno, ova ekipa osim 3-4 igracice sve ostalo daleko ispod proseka.
j

jaaaaaaa

pre 11 meseci

gledao sam samo poslednju ceetvrtinu i tu video sramotno navlacenje za Madjarsku gde su nam se svirale svakave gluposti a njima nista , sam odnos bacanja od cak 37:14 dovoljno govori o tome
B

Brundo

pre 11 meseci

Gori mec zenske reprezentacije davno nisam video.Toliko promasenih zicera da je zalosno.Vi zene kao da ne igrate sa loptom od 500 gr vec sa sapunom.
p

publika gde je

pre 11 meseci

U celoj grupi u 7 dana.1000 gledalaca.KOMEDIJA
L

Lom

pre 11 meseci

Eto vidiš i sam koliko je popularan ženski sport
o

ovako napr

pre 11 meseci

Zenska kosarka 2 lige a vaterpolo 1.Osnujes klub i za godinu il dve teoretski si prvak drzave.Sa 100 000 eura ladno.Jedna plata Pantera il Kampaca.