Komentari na vest

Surov odgovor Lejkersa Voriorsima: Dejvis, Džejms i Rasel oduvali Golden Stejt (VIDEO)

G

GSW Fans Srbija

pre 12 meseci

Dobijamo Jezerase a onda trpamo i debelog Somborca: go go GSW Go!
s

sprdnja

pre 12 meseci

Upravo ste ih dobili, 3-1 za lejkerse, samo lupajte trice ahahahah
G

Gos

pre 12 meseci

Osmo svetsko cudo je to sto Dejvis do sad nikad nije proglasen za defanzivca godine. Covek je u prvoj seriji protiv Mempfisa pokazao JJJ kako se igra odbrana, a sad se izvivljava nad Voriorsima. Mozda i najbolji igrac u ligi kad se zajedno racunaju odbrana i napad. Njegov najveci problem bar ove sezone je to sto nije uvek konstantan, ali pred kraj regularnog dela je u odsustvu Lebrona on vukao ekipu, a i sad je nesumnjivo broj 1
n

nidza1981

pre 12 meseci

Nije jer nikada ne igra tako duzi vremenski period, evo i ovde je ocajan bio drugu utakmicu. Fali mu da igra ovako neki duzi vremenski period
s

sordnja

pre 12 meseci

Nije igrao duži period jer su ga stigle povrede stalno je aut, kad su lejkersi zdravi niko im ništa ne može iako su "penzioneri"
i

izointer32

pre 12 meseci

Ipak je ovo plej of, ne moze se sutirati sa 10 metara u trecoj sekundi svaki drugi napad, imaju kvaliteta i sve ali previse seru, mora da se stane na loptu nekad a ne onako.
L

Laki92

pre 12 meseci

Napišeš "ipak je play of, ne moze ovako", kao da se radi o ekipi koja se probija u franšizi, a ne o ekipi koja je osvojila 4x ligu u zadnjih 7 godina, upravo tom igrom.
s

sprdnja

pre 12 meseci

Drugo i ne znaju sme trica , glupani igraju oruk košarku!
G

GSW

pre 12 meseci

Su ostarili i to je to. Pre 2-3 godine bi se prošetali, ali sada jednostavno nemaju tu brzinu, malo su i opali procenti šuta, posebno kod Kleja. Nije nemoguće da oni ovo dobiju do 4, ali i Denver i Finiks i Boston su brži i mlađi i jednostavno neće uzeti titulu ove godine. Isto važi i za LAL, došlo je vreme novih klinaca.
P

Plavac

pre 12 meseci

Nisam odavno video da ovako neko odigra odbranu protiv Warriorsa. Entoni Dejvis je najbolji defanzivac u ligi, čovek je bio svugde, sve je pokrio. Lebron u stilu Jokica igrao onoliko koliko je trebalo ekipi uzeo malo šuteva nije forsirao nista i uključio ostale u igru.
s

sprdnja

pre 12 meseci

Zbog dejvisa i banane pojeftinile hehe