Teo napušta NBA: Došao sam, video kako izgleda - vraćam se u Evropu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.11.18. | 11:04

Kapiten našeg nacionalnog tima govorio je i o reprezentaciji, potvrdivši je da će biti na raspolaganju selektoru Aleksandru Đorđeviću ukoliko se plasiramo na Mundobasket...

Miloš Teodosić ponovo će igrati u Evropi! Više nikakva dilema ne postoji. Kapiten reprezentacije Srbije kazao je za Glas Amerike da bi još tokom ove sezone mogao da zaigra za nekli od evropskih klubova, a ako do toga i ne dođe, na kraju sezone sigurno će napustiti NBA ligu. 

Teo je govorio i o reprezentaciji, potvrdivši je da će biti na raspolaganju selektoru Aleksandru Đorđeviću ukoliko se plasiramo na Mundobasket... 
"Sledećeg leta je Svetsko prvenstvo koje je veoma važno. Dobro, samo da se kvalifikujemo... Verujem da će momci koji budu Saletu na raspolaganju uspeti da nas odvedu u Kinu. Da li ću se odazvati? Da"

Izabrane vesti

Klipersima dosta dobro ide ove sezone, međutim Teodosić ima malu minutažu. Ne krije da mu je teško da to prihvati i zbog toga namerava da napusti najjaču ligu na svetu, o čemu otvoreno govori:
"Iskreno, malo mi teže ide da se naviknem na tu činjenicu. Ali pokušavam. Inače, ja sam potpuno zdrav, i nemam nikakvih problema što se tiče povreda, tako da videćemo šta će biti u nastavku sezone. Mislim da sigurno neću ostati ovde, jer...došao sam, video sam kako to izgleda i... Više uživam i lepše mi je da igram u Evropi. Tako da ću sigurno da se vratim u Evropu, da li u toku ove sezone ili na kraju, videćemo“, poručio je iskusni plejmejker. 


tagovi

Miloš TeodosićNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara