Komentari na vest

Teška vremena za Dejana Radonjića; Barsa i Mirotić odigrali za večite

L

LeoLajke

pre preko 1 godinu

Vrlo poštujem i cenim Obradovića i Radonjića ali ovde se vidi da ni jedan ni drugi ne mogu neizvesne završnice da pobede!Dok je slučaj sa Ivanovićem da je samo jednu izgubio u produžetku protiv Barse a ne znam koliko je dobio u završnici,sedam osam meča?
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Kada bi ih poštovao nikada ih ne bi stavljao u istu rečenicu! Rudonja je jednostavno nebitan lik u evropskoj košarci i tako će i ostati!
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Bez znanja engleskog jezika teško da možeš biti dobar trener. Imao je sreće što je u Zvezdi baza domaćih igrača u većini.
L

Luja

pre preko 1 godinu

Što se cinkaroša tiče ovo im ništa ne znači. Bez šansi su za F8. U sledećem kolu Zvezda im udara pečat.
G

Gost54

pre preko 1 godinu

Sigurno sve zavisi od Tea... Ko nije gledao utakmicu pa i da poveruje u ovo napisano. Lik je jedan od najgorih na parketu Virtusa bio, samo što je PAO još gora dibidus ekipa pa to nije znala da iskoristi. 12 poena (6 bacanja) i 4 asistencije, a što ste zaboravili na 7 izgubljenih lopti, ili se to kod "maestra" ne računa?! Početkom drugog poluvremena, 3 izgubljene lopte za redom, jedna promašena trojka, gomila nebulozno organizovanih napada gde je uvalio vruć krompir saigračima i na sve to šlag na tortu nesportska greška nad Voltersom. Izuzetno produktivan za ekipu, ma prva violina...
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Mirotic pomogao Zvezdi. Cinkare izgubile u Valensiji
D

Dejoo00

pre preko 1 godinu

Svaka cast za sve sto si napravio u Zvezdi, ali ruku na srce igra u napadu svake tvoje ekipa je ocajna. Odbrana dobija utakmicu, da, ali bez bar malo pomoci u napadu nije moguce. Sportski pozdrav!
1

149

pre preko 1 godinu

The Coach Without Roaming