Trinkijeri: Utakmicu smo dobili deset, a izgubili devet puta! Taj plus jedan je bio ključan

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.01.19. | 21:08

"Dvorana je prostrana, meni najdraža uz Pionir", kaže trener Partizana posle pobede u Zadru

Partizan je uspeo da se snađe na gostovanju Zadru i da posle produžetka slavi s 97:92. Bila je to čudna utakmica s dosta preokreta, a crno-beli su se s njom izjednačili na trećoj poziciji s ekipom Budućnosti, s tim što ekipa iz Podgorice ima meč manje.

Izabrane vesti

O trijumfu u Zadru govorio je trener crno-belih Andrea Trinkijeri. I slikovito objasnio kako je utakmica izgledala.
Utakmicu smo dobili deset puta, a izgubili devet puta. Taj plus jedan je bio ključan. Očekivao sam ovakvu utakmicu. Zadar je čvrsta ekipa koja ima srca. Mi smo loše krenuli, a kasnije smo se u trećoj četvrtini podigli, da bismo na plus 14 napravili neke greške. Moram priznati da su domaći igrači pritom napravili nekoliko lepih poteza. Litl je pogodio nekoliko teških šuteva i došli su do produžetka. U njemu smo bili dovoljno mirni i stavili smo loptu u ruke igrača koji znaju šta s njom treba da učine. Obožavam da igram u Zadru. Dvorana je prostrana, meni najdraža uz Pionir. Super dvorana za košarku“, zaključio je Trinkijeri.

Partizan će posle ovog meča imati još jedno gostovanje, samo u Evrokupu gde Trinkijerijeve pulene čeka Monako 22. januara u okviru TOP 16 faze.


tagovi

Andrea Trinkijeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara