Komentari na vest

Trinkijeri: Utrpao nam Pi Džej 23 poena i to je to; ovo što sam večeras doživeo vredi više od bilo koje titule

D

Darko DARKO SABAC

pre 3 meseca

Smekerski u svakom pogledu,od svake syrane.ATMOSFERA BOMBA,KAO I UVEK
D

Draško Grom

pre 3 meseca

Odličan trener koji je za kratko vreme ostavio fenomenalan utisak u Partizanu,dva trofeja,pobede nad evroligašima u pripremnom periodu kao i prva mesta u Aba I Evrokupu do prekida zbog korone,i to sve sa igračima koji su bili poznati samo najokorelijim poznavaocima košarke i budžetom minimum 5 puta manjim od sadašnjeg
j

jzka

pre 3 meseca

Kakvu harizmu ima ovaj covek…Samo kad ga cujem kako barata sa nasim jezikom ustvari shvatim koliko je to profesionalac, jednostavno je naucio jezik u zemlji ekipe koju je trenirao, a nije bio duzan, mogao je na engleskom…Respect!
G

Gregor Fucka

pre 3 meseca

Keva mu je sa naseg govornog podrucja,znao je jezik pre nego sto je potpisao za nas. Sve drugo stoji. Pozz
D

Dzi

pre 3 meseca

Tako je... hrvat po majci.
g

gost 1111

pre 3 meseca

jezik je znako oduvek, majka mu je hrvatica, tako da ne lupaj gluposti.
Х

Х Х

pre 3 meseca

Ал си ти лајснуо... Мајка му је Хрватица, зато прича српски. Имаш клипове од пре 10 година где је причао на српском, где констатује да је неки новинар гробарски провокатор.
n

naucio

pre 3 meseca

je mnogo ranije, delom je iz Hrvatske preko majke, ali svakako svaka cast
N

NavijacTakozvanezvezde

pre 3 meseca

Iskreno, nema trenera koji tako prica o zvezdi. Mi nase trenere uglavnom oteramo i pljujemo cim bude neki los rezultat. Dok komsije cene, postuju i podrzavaju svoje, mi radimo skroz suprotno. Sad kad nas je Alba, najgori tim u evropi, razbila... sad kada je nasim igracima najvise potrebna podrska, mi nismo ni docekali poluvreme da ih vredjamo i teramo iz kluba... Ako nekim slucajem pobedimo u derbiju, zaboravicemo svaki ruznu rec koju smo im rekli pa cemo ih opet dizati u nebesa. Ne znamo drugačije, takvi smo mi, nikakvi...
D

Dzi

pre 3 meseca

S takvom pamecu ne znam ni sto navijas za nas a ne za njih... ako padas na ovu patetitku....mozda ti je vreme da zamenis klub za kultu...
Х

Х Х

pre 3 meseca

Ниси ти никакав Звездаш, а ништа што си ти написао није истина. Види шта прича Саша Обрадовић нпр и како је дочекан.
g

gonpi

pre 3 meseca

Ali takvi smo mi komplet srbi, i mi i vi! Cast izuzecima ali naj je jako malo...na zalosz, buka i galama uvek prednjace, da ne kazem NAPREDNJACE!
L

Licimuri

pre 3 meseca

Misliš svi ludi, pa su zaboravili koliko ste pljuvali tog istog Trinkijerija?! :))
@

@хх

pre 3 meseca

Како је дочекан Саша Обрадовић???😃😃😃
1

156

pre 3 meseca

Kada nam ode Obradović ja bi opet Trinkijerija za trenera
N

Nece Zoc

pre 3 meseca

otici...bar dok ne uzme sa Partizanom 10 titulu.
B

Blaki

pre 3 meseca

Grobari brzo zaboravili da im je ovaj pljeskavičar tražio raskid ugovora u 07h čim su se ispunili uslovi , znači ne dan nego sat po ispunjenju uslova. I da je tužio KK Partizan.
M

Monteroo

pre 3 meseca

Trinki je uradio velike stvari za klub ,pa pokusao je od onog zagorca da pravi igraca,vukao jankovica i slicne krseve na ledjima...jedno je sigurno on izvuce max .iz ekipe gde god radi...to mu niko ne moze osporiti.
P

Posao

pre 3 meseca

Poštovanje za ovoga čoveka. Igrali smo opasnu košarku sa njim nezaboravnu. Andrea sa srećom, a nama pobeda da donese f 4
b

banence

pre 3 meseca

TRINKISA PONOSU NAS...JEDNOM GROBAR UVEK GROBAR....VIDI SE DA MNOGO ZNAS.....NIKAD SE NEZNA....
m

mile pfk

pre 3 meseca

ko si ti da se deres na naseg brata Hordova jeli bre?
s

soichiro

pre 3 meseca

hvala mu za sezonu sa koronom....hvala mu za nadu da Partizan bude Parizan....on je zapoceo ovo sto zeljko radi....jednostavno je moralo biti ono sto je bilo da bi bilo ono sto ce biti...vracaju se dani pobede.
I

Izdaja

pre 3 meseca

Jel sam ja jedini koji se seća kako nas je ovaj čovek zavrnuo za pare i pobegao u momentu u kojem smo se taman podigli sa dna. Ne zaboravljam!
G

Gost nedragi

pre 3 meseca

Ti se secas samo neke price koja je plasirana. Jako lose si informisan za tu situaciju. Kakva crna izdaja,ni blizu toga! Trinki je nas i uvek ce to biti!
W

Wij

pre 3 meseca

Ti bi to uradio i za manje. Uvek ovakvi moralisti su najnemoralniji ljudi na svetu.
A

Avangarda

pre 3 meseca

Ti si jedan od rijetkih koji nije licemjer, za razliku od velike većine koji ovdje komentarišu, a odlično znaju kakve su sve bljuvotine pisali o dotičnom.
K

Kvkv

pre 3 meseca

Tvoje srce je dobro naplatilo boravak u Bg :D
Г

Групни

pre 3 meseca

Једном Гробар, увек Гробар !
2

2905

pre 3 meseca

Kao Zelimir, fekomenalan trener i jako licemeran covek, podmukao...
T

Trinki vinki

pre 3 meseca

vi mislite da sam ja ovde dosao zbog para
O

Orao

pre 3 meseca

Dobar je Zabar. Na kraju svega, malo vise vise voli pare od Partizana, i meni je to ok. I sam volim vise pare od Partizana i Zvezde.
T

Trinki

pre 3 meseca

Majstore vidi se napredak u ekipi, i zalgiris po meni mnogo bolje izgleda sad nego sa onim deronjom.. prosto Pj je bio nezaustavljiv a nasa odbrana u drugom poluvremenu je bila odlicna. Tebi sve najbolje i ziv bio
V

Vldblk9a

pre 3 meseca

Da negresimo dusu zalgiris je bio unisten sa povredama na pocetku sezone a adekvatne zamene nisu imali, tako da nije bilo bas do trenera.