Turci stižu u Pionir i uzdaju se u stare kuke - Arslana i Pekera

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.12.18. | 17:29

Trener Turk Telekoma hvali veterane uoči okršaja sa Partizanom

Košarkaši Partizana i Turk Telekoma odigraće u sredu u Beogradu utakmicu koja će verovatno i jednima i drugima odlučiti o nastavku takmičenja u Evrokupu, a trener ekipa iz Ankare Burak Goren kaže da ga raduje što su u dobroj formi i što u halu Pionir stižu sa četiri vezane pobede iza sebe.

U prvoj utakmici koje je odigrana u Ankari domaćin je slavio sa 77:72, a u zavisnosti od ishoda preostale dve utakmice poslednjeg kola u istoj grupi, Turk Telekom će možda morati da brani i tu koš razliku.
"U sredu nas čeka velika i važna utakmica protiv Partizana. Zato je mnogo važno što smo napravili dobru uvertiru pobedom nad Istanbulom i ostali u trci za plasman među prve četiri ekipe. Protiv Istanbula su različiti igrači dali ozbiljan doprinos”, rekao je Guren.

Izabrane vesti

U poslednje vreme kvalitetne partije u dresu Turk Telekom pružaju veterani Kaja Peker i Ender Arslan, a trener od njih očekuje da i u Beogradu nastave u istom ritmu.
“Nije važno šta piše na papiru, a neke stvari ne mogu da se vide kroz statistiku. Takođe, ne zanimaju me njihove godine. Ova ekipa ima dobru hemiju, a Peker i Arslan su sa nama bili i prošle godine i na pravi način prenose iskustvo mlađim igračima. Uopšte nisam iznenađen njihovim partijama”, zaključio je strateg Turk Telekoma.

Inače, i Peker i Arslan su u prošlosti više puta imali priliku da igraju protiv beogradskih crno-belih i to u dresu Efesa.

Utakmica desetog kola prve faze Evrokupa između Partizana i Turk Telekoma igra se u sredu od 20 sati u hali Pionir.

Foto: MN Press


tagovi

Ender ArslanKaja Peker

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara