Komentari na vest

Vestbruk ide u Kliperse po osvetu

n

nidza1981

pre oko 1 godinu

gospode boze.... kada se setim onog silovanja da ima sto vise triple double u Oklahomi... Jokic da toliko gura imao bi svako vece 30/20/15. Ukoliko hoces da razvalis neki tip posalji im ovog covega i uspeh zagarantovan
g

gušavac

pre oko 1 godinu

Koliko su Lejkersi dobili njegovim odlaskom, toliko će Klipersi dobiti njegovim dolaskom. Paradoksalno, ali istinito. Značiće svakako za rotaciju, jer su posle Gordona dobili još jedno pojačanje spolja. U Kavaijevom timu se igra kako on kaže, a to znači da ili će se Vestbruk uklopiti u sistem, ili neće uopšte igrati. Titula svakako ide na zapad, tu nema dileme, a ovi što kažu da su Boston i Milvoki favoriti, ti jako malo znaju o košarci. Neko od trilinga G.Stejt, Klipersi i Denver uzima prsten i to je sigurno 1/1.
Z

Zbaj

pre oko 1 godinu

Prije bih rekao da uzima neko od Klipersa, Voriorsa ili Sansa, a Denver nikako ne vidim kao potencijalnog osvajaca.
Z

Zbaj

pre oko 1 godinu

Falio je LAC-u play, ali ovo nije bilo rjesenje. Westbrook je jednostavno rak rana svake ekipe u kojoj je bio nazad 3, 4 godine. Sa njim se titula ne moze uzeti, sami su sebe osudili na to.
D

Dja Djedje

pre oko 1 godinu

Prosto mi je neverovatno da sam Vestbruk posle toliko godina nije u stanju da promeni sopstveno shvatanje kosarke kao TIMSKE igre. Ako kojim cudom to prelomi u glavi, a cisto sumnjam, mogao bi ovo da bude odlican potez Klipersa.
S

SvrakaShearer

pre oko 1 godinu

Samo da budu ispred ovih ni malo omiljenih Lejkersa koji tako sve na silu nekako stalno probaju da idu ka vrhu. Pomoci ce Westbrook dosta Kandzi i Paul George-u, posebno jer ce imati nikad jaci motiv da se osveti Lejkersima za tretman
P

PPP

pre oko 1 godinu

Cuveni i omiljeni Klipersi, tim koji pored gazde najbogatijeg amerikanca Balmera nema u svojoj istoriji ni finale zapada. Cuveni i obozavani Klipersi.

jimbelushi28@gmail.com

pre oko 1 godinu

Ako ga dovedu, ovi su ga ugasili. Kakva crna titula!?
l

loš potez

pre oko 1 godinu

Rasel Vestbruk je čovek čiji dolazak u ekipu znači sve osim osvajanja prstena. Unakazio je svaku ekipu u koju je došao u svojoj karijeri.
l

lauderdale

pre oko 1 godinu

Pa dobro, Klipersi svakako grade halu i bice im potrebna veca kolicina cigli....