(Star sport)
(Star sport)

Visoka voltaža u Berlinu: Navijači Fenera psovali Ataman i Lesora (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.05.24. | 23:12

Trener i centar Panatinaikosa pobesnesli zbog takvog ponašanja

Stigao je Panatinaikos u Berlin, ali su ga umesto cveća dočekale – uvrede.

Ekspedicija grčkog kluba doputovala je u glavni grad Nemačke kako bi učestvovala na završnom turniru Evrolige, a sve što se dešavalo prilikom iskrcavanja iz autobusa u hotel nagoveštava veliku tenziju i kad se Zelenu budu pojavili u hali.

Izabrane vesti

Ispred hotela dočekali su ih navijači Fenerbahčea, što nije veliko iznenađenje, ako se zna da Turci imaju snažnu dijasporu u Nemačkoj. Njih nekoliko desetina je sačekalo košarkaše Panatinaikosa i vređalo ih sve vreme.

Prva meta bio im je Ergin Ataman. Verovatno zbog toga što je ranije sedeo na klupi Anadolu Efesa, Fenerovog rivala u Turskoj. Nisu štedeli reči, psovali ga ga, neki kažu i pljuvali, a sve se sa parkinga prenelo i u hol hotela. Na snimcima se vidi koliko je Ataman bio besan takvim ponašanjem, a portal SDNA prenosi da je čak zahtevao da se policija pojavi i izbaci iz hotela navijače turskog kluba.

Fenerove pristalce su se prethodno ustremile i na Matijasa Lesora. Grci uveravaju da ih francuski centar nijednim gestom nije provocirao, ali da su Turci, osim što su vređali njega, neprijateljski bili raspoloženi i prema Lesorovoj supruzi i sinu. Oni su se u trenutku incidenta nalazili u autobusu i bili su uplašeni metežom.

Fajnal for Evrolige počinje u petak baš utakmicom Panatinaikos – Fenerbahče (18 časova), dok drugi par čine Real i Olimpijakos.


tagovi

KK PanatinaikosEvroligaF4 EvroligaFajnal for EvroligeErgin AtamanMatijas Lesor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara