Vladimir Lučić (©Star Sport)
Vladimir Lučić (©Star Sport)

Vladimir Lučić prvi put pred Grobarima: Stojeće ovacije za miljenika crno-belih

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.02.24. | 20:20

Kapiten Srbije igra zvanično prvu utakmicu pred navijačima kluba u kojem se afirmisao i "nosio" kapitensku traku

Pre nešto više od godinu dana povreda se isprečila Vladimiru Lučiću da izađe pred svoje Grobare u opremi drugog tima i bude aktivni učesnik utakmice, večeras se i to dogodilo. Prvi put posle skoro jedanaest godina otkako je Partizan zamenio Valensijom, prekaljeni krilni košarkaš igra pred 20.000 crno-belih pristalica.

Kapiten Srbije pozdravljen je stojećim ovacijama po izlasku na parket, aplauzima i porukama da je još njihov idol i miljenik. Mnogi bi nesumnjivo voleli da vide popularnog Luču ponovo u crno-belom, a da li će se to zaista desiti ostaje veliko pitanje. Jer, srpski as u junu puni 35 godina i realno je sve manje prostora da se to dogodi. Pogotovo jer sa Bajernom u kojem je od 2016. ima ugovor na još jednu sezonu, posle ove.

Izabrane vesti

"Luča kapiten, jedan je Luča kapiten...", zagrejali su Grobari glasne žice uz prateće aplauze za čoveka koji je uvek isticao svoju privrženost Partizanu.

Njemu je u ime kluba uramljenu fotografiju poklonio direktor Dule Karavesović.

Lučić je pre zvaničnog ulaska u zagrevanje uspeo da porazgovara sa Aleksom Avramovićem koji je bio nego oduševljen što vidi svog reprezentativnog druga. Takođe je uspeo da prozbori i koju sa Miroslavom Mićom Berićem, proslavljenim košarkašem Partizana, reprezentacije Jugoslavije i nekadašnjim čelnikom kluba iz Humske.

As iz Beograda je odavno ispunio dečački san da zaigra u Partizanu, a sada će moći da se podseti atmosfere o kojoj cela Evropa priča. I ponovo je doživeo ono o čemu sanja svako čije srce pripada crno-belima – da mu se cela Arena pokloni i ukaže najdublje poštovanje. Jer, ne zaboravlja se sve što je nekadašnji kapiten Parnog valjka uradio za pet godina. Četiri ABA lige, pet Superliga, četiri pehara u Kupu Radivoja Koraća koji će ove godine za generalnog sponzora imati kompaniju Mozzart.

Kako je Partizan Mozzart Bet navikao košarkašku Evropu i večeras je Arena puna. Atmosfera koja će poslati najlepšu poruku u svet.



tagovi

Vladimir LučićKK PartizanPartizan Mozzart BetEvroligaKK Bajern Minhen

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara