undefined
undefined

ZVANIČNO: Nemanja Dangubić je novi igrač Partizana

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.07.20. | 11:11

Crno-beli potvrdili

Šuškalo se, šaputalo, pričalo u pola glasa, ali od danas je zvanično: Nemanja Dangubić je novi košarkaš Partizana!

Informaciju je potvrdio Partizan na svom sajtu. Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde je tako postao član Partizana, mada iz Humske 1 nisu saopštili na koliko godina je ugovor potpisan. Nezvanično se govorili da će biti na dve godine.

Izabrane vesti

Dangubić je nakon potpisivanja ugovora istakao da je srećan što će nositi dres Partizana.

Jako sam srećan što ću biti deo tima i organizacije Partizana. Poznajem dosta novih saigrača od ranije, sa nekima sam igrao zajedno na početku karijere i poznajem ih jako dugo. Takođe, od ranije, iz reprezentativnih selekcija, poznajem i stručni štab. Radujem se radu sa trenerom Vladom Šćepanovićem, srećan sam i vrlo motivisan pred novu sezonu“, rekao je Dangubić.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije igra na poziciji krila, ima 27 godina i visok je 204 centimetra. U karijeri je igrao za Bajern, Crvenu zvezdu, Megu, Hemofarm i Estudijantes, iz kojeg dolazi među crno-bele. 

Partizan polako pravi tim za narednu sezonu, pošto su pre Nemanje Dangubića ugovore potpisali Kodi Miler-Mekintajer i Trej Dreksel. A, juče su crno-beli za novog šefa struke promovisali Vlada Šćepanovića, koji je do sada bio Andrei Trinkijeriju prvi pomoćnik.



tagovi

KK PartizanNemanja Dangubić

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara