""
""

Partibrejker Aškovski: Pamtiću ovo do kraja života (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.09.13. | 22:01

''Posebno zbog ambijenta u kome smo igrali i stigli do podviga'', ushićen je junak remija Donjeg Srema i momak koji je utišao Marakanu

Isprsio se Donji Srem na Marakani, osvojio bod, uskratio Crvenu zvezdu za još dva i napravio najveće iznenađenje petog kola Super lige. Pećinčani su do remija (2:2) stigli u drugom minutu nadokande vremena, pogotkom Stefana Aškovskog, levog beka gostiju, koji je ovog leta stigao na pozajmicu iz Partizana.

On posle meča nije krio oduševljenej ishodom utakmice i činjenicom da je upravo on otkazao žurku povodom proslave 50 godina Marakane.
''Presrećan sam, ovo mi je prvenac ne samo u Donjem Sremu, nego i u Super ligi. Pamtiću ovaj gol do kraja života, posebno zbog ambijenta u kome smo igrali i stigli do podviga'', rekao je mladi reprezentativac Makedonije.

Izabrane vesti

Aškovski je tako pomogao Partizanu da posle pet kola ima tri koraka prednosti u odnosu na večitog rivala.
''Zvezda je dominirala u prvom poluvremenu, stvarala šanse i diktirala tempo, ali mi se ni tad nismo predavali, što nam se u završnici isplatilo, iako smo poslednjih 15 minuta imali igrača manje'', dodao je Stefan Aškovski, koji na osnovu sporazuma čelnika Partizana i Donjeg Srema neće igrati utakmicu ova dva kluba, 9. novembra u Humskoj 1.

(FOTO: Star sport)

 

 

 


tagovi

FK Crvena zvezdadonji sremSrbijaStefan AškovskiSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara