"Đorđe Lazović"
"Đorđe Lazović"

Partizan na Kipru: Još jedan golman, dvojica stižu do srede

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.01.17. | 09:39

Crno-beli stigli u Limasol, koji će im biti baza u narednih 12 dana

Đorđe LazovićPartizan je stigao na Kipar. I to sa bonus igračem, koga dosad niko nije pominjao.

Crno-beli su doputovali u Limasol, na završnu fazu pripremnog perioda, jači za - Đorđa Lazovića. Reč je o 24-godišnjem golmanu koji će - pošto je nekoliko sedmica trenirao u "Zemunelu" - biti na raspolaganju šefu stručnog štaba Marku Nikoliću do kraja boravka na mediteranskom ostrvu. Ostaje nejasno da li je u pitanju proba ili je, kao i u slučaju Vladimira Đilasa - objašnjeno da se na pripremama u Sloveniji pojavio usled manjka napadača - neka druga vrsta aranžmana.

Izabrane vesti

Tavamba na recepciji hotela u LimasoluĐorđe Lazović je ponikao u Vojvodini, dve godine je branio na pozajmici u Javoru, a zatim bio član subotičkog Spartaka, novosadaskog Proletera i OFK Beograda. Trenutno je bez kluba. Biće četvrta opcija na treninzima Parnog valjka u Limasolu, uz starosedeoce Filipa Kljajića, Nemanju Stevanovića i Marka Jovičiča.

Tu je i El MonirCrno-belima bi za dva dana trebalo da se priključe vezista Marko Jevtović i levi bek Nemanja Miletić, kad se vrate sa puta iz Sjedinjenih Američkih Država,  gde su sinoć igrali za selekciju Superlige.

Dotad, treneru Nikoliću su na raspolaganju:

Golmani: Kljajić, N. Stevanović Nemanja, Jovičić, Lazović;
Defanzivci: Bogosavac, Vulićević, Miletić, Radin, Ostojić, Milenković, Ćirković, El Munir, Bošnjak;
Vezisti: Everton, Ilić, Kosović, Marjanović, Damnjanović, Leonardo, Mihajlović, A. Stevanović, Janković, Đuričković;
Napadači: Tavamba, Đurđević, Jovanović, Đilas i Petrov.

Prema rečima trenera Nikolića, Partizan će u drugoj fazi priprema odigrati šest kontrolnih utakmica, tako što će svi igrači dobiti šansu tri puta po 90 minuta, uz nekoliko izmena.

Rivali su: poljska Korona i nemački Kikers Ofenbah (2. februara, dve utakmice), litvanski Atlantas (4. 2.), bugarski Levski (8.2.), ruski Ural (11. 2), dok će posle odustajanja APOEL-a rival 6. februara biti jedan ukrajinski tim.

(FOTO: Star sport, FK Partizan)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanĐorđe Lazović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara