Majstorstvo Bastajića u Kruševcu! Raspad Partizanove odbrane u sedam minuta (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.05.24. | 16:41

Napredak uspeo da preokrene rezultat protiv crno-belih

Odbrana je ozbiljna noćna mora Partizana ovog proleća, a posebno u poslednjih mesec dana, od kako traje crna serija Parnog valjka. Ništa se nije promenilo ni u Kruševcu, gde je domaćin u razmaku od svega sedam minuta od 0:1 stigao do 2:1. U obe situacije odbrana beogradskog kluba je katastrofalno reagovala.

Kruševljani su izjednačili u 19. minutu, kada je Branislav Tomić odličnim centaršutem pogodio dobro postavljenog Andriju Majdevca na vrhu peterca, a ovaj glavom poslao loptu u donji desni ugao Partizanovog gola. Odbrana ekipe Alberta Nađa je bila statična, pa je Majdevac bio usamljen kao duh, a propusti gostiju u defanzivi ponovljeni su sedam minuta kasnije.

Izabrane vesti

To ne umanjuje majstorstvo Nebojše Bastajića, koji je sa nekoliko varki, u stilu legendarnog Ronaldinja, ispred sebe "eliminisao" nekoliko čuvara, potom pomerio loptu udesno i poslao je u sam donji levi ugao Partizanovog gola. Nesrećni Aleksandar Jovanović ni u ovoj situaciji nije mogao ništa.

Crno-beli su poveli već u šestom minutu, posle odlično izvedenog kornera Nikole Antića i preciznog udarca glavom Aleksandra Filipovića, ali nisu dugo uspeli da zadrže prednost protiv izuzetno mladog, ali i potpuno rasterećenog sastava Ivana Stefanovića.



tagovi

Nebojša Bastajić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara