(© RK Vardar/Denis Dukovski)
(© RK Vardar/Denis Dukovski)

Kriza učinila svoje: Vujović više nije trener Vardara!

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.12.21. | 22:20

Dvostruki šampion Evrope posle samo šest meseci traži novog trenera

Makedonski rukometni šampion Vardar 1961 dobiće novog trenera, jer se nezvanično šuška o sporazumnom raskidu saradnje sa Veselinom Vujovićem.

Crveno-crni su beležili loše rezultate u Ligi šampiona (pretrpeli sedam poraza u nizu), izgubili su na domaćoj sceni od mlađarije iz ekipe Eurofarm Pelister 2 i napravili korak nazad u borbi za titulu, pa je došlo do rastanka sa crnogorskim strategom, omiljene figure među navijačima.

Izabrane vesti

Zasad iz kluba nema više informacija o odlasku Vujovića, a u narednom delu sezone ekipu će predvoditi njegov pomoćnik Vlado Nedanovski. Razdvajanje dolazi u lošem trenutku, pred derbi meč sa Eurofarm Pelisterom u šampionatu koji je od velikog značaja. Očekuje se da će Nedanovski predvoditi tim u naredna dva meča, a potom klub tražiti novog trenera.

Vujović je treći put u karijeri sedeo na klupi Vardara. Prvi mandat trajao je od 2006. do 2009, drugi od 2011. do 2013. U oba slučaja prvi čovek kluba bio je Mihajlo Mihajlovski.

Poznato trenersko ime odlično je ušlo u novu sezonu, nije znao za poraz u četiri meča u Ligi šampiona, ali se situacija drastično promenila, Vardar nije dobio sedam mečeva zaredom, izgubio je vodeću mesto u nokaut fazi rukometne elite.

PIŠE: Martin Tanaskovski


tagovi

RK VardarVeselin VujovićVeselin Vukovićrukomet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara