Foto: Reuters
Foto: Reuters

Prvo, pa muš(KO): Uroš Medić nokautom debitovao u UFC (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.03.21. | 01:09

Srpski borac savladao Alona Kruza za svega stotinak sekundi

Nije Uroš Medić mogao da odabere bolji način da se predstavi na UFC sceni. Na svom prvom meču u najprestižnijoj MMA promociji srpski borac je nokautom slavio protiv Alona Kruza.

Medićev trijumfalni debi trajao je nešto više od minut i po, a pitanje je da li bi i toliko da sudija nije dozvolio bespotrebnih četrdesetak sekundi borbe tokom kojih je američki borac bezuspešno pokušavao da se odbrani.

Izabrane vesti

Uspešno je Uroš izbegao Kruzov početni pokušaj, da bi sa dva brza udarca preuzeo inicijativu i praktično već tada rešio borbu u svoju korist. Prvim je odvojio Amerikanca od sebe, drugim ga značajno poremetio, da bi ga kolenom poslao na pod, gde je nastavio sa konstantnim terorisanjem rivala.

Već tada je svima bilo jasno da će Medić iz borbe izaći kao pobednik, međutim, sudija je pružio šansu Alonu da se vrati u meč, čime je samo prolongirao njegov pakao, te je nakon otprilike sto sekundi prekinuo borbu.

"Zadovoljstvo je biti ovde i pričati sa tobom, nemaš pojma koliki sam tvoj fan. Zahvalan sam na svom nastupu i pun sam emocija, znaš i sam kako to izgleda kada dođemo ovde. Budi siguran da ću se vratiti opet ovde i da ću pričati sa tobom", rekao je Medić Džou Roganu posle meča.


tagovi

mmaUFC

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara