Trener crno-belih Bojan Janjić (©MN press)
Trener crno-belih Bojan Janjić (©MN press)

Partizan odustao od puta u Ukrajinu, usledila eliminacija iz Kupa Izazivača

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.11.20. | 12:14

Kraj za crno-bele u Evropi

Odbojkaši Partizan završili su svoju evropsku odiseju. U šesnaestini finala CEV Kupa izazivača, rival crno-belima trebalo je da bude ukrajinski predstavnik Epicentr-Podoljani Gorodok, ali do okršaja neće ni doći.

Srpski klub odustao je od puta u Ukrajinu zbog virusa korona, saopštio je CEV. Prema prvobitnom planu, trebalo je da se odigraju dve utakmice - po jedna u Ukrajini i Srbiji. Ali kasnije je odlučeno da Ukrajinci, ipak, budu domaćini u oba susreta.

Izabrane vesti

Utakmice šesnaestine finala CEV Kupa Izazivača bile su zakazane za 3. i 4. novembar. Zbog neodlaska crno-belih u Ukrajinu utakmica je registrovana službenim rezultatom, a Epicentar-Podoljani Gorodok je za zelenim stolom izborio plasman u osminu finala.

Odbojkaši Partizana okreću se ka domaćem prvenstvu gde ih po svemu sudeći očekuje borba za opstanak. Za razliku od prethodne sezone kada su bili visoko plasirani na tabeli pre prekida šampionata, crno-beli su u dosadašnjih sedam odigranih mečeva zabeležili dve pobede uz pet poraza i osmoplasirani su tim BPŠ Superlige Srbije.


tagovi

OdbojkaOK PartizanBojan Janić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara