Ilustracija (©Slobodan Sandić/VSS, ©Starsport, ©AFP)
Ilustracija (©Slobodan Sandić/VSS, ©Starsport, ©AFP)

Delfini, Partizan Mozzart Bet i Olimpik Marselj najisplativije opcije u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.01.24. | 11:39

Nigde nećete uspeti da nađete veće kvote

Petak je tradicionalno uvod u buran i fudbalom bogat vikend širom Evrope, ali sada je on dodatno začinjen Evropskim prvenstvom u vaterpolu i Evroligom. Za danas su bukmejkeri Mozzarta spremili tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

U fokusu su reprezentacija Srbije, košarkaši Partizana i fudbaleri Olimpika iz Marselja. Kvote na njihove pobede nigde neće da budu tako velike kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Četiri utakmice - četiri pobede. Takav je dosadašnji učinak Delfina na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj. Bez veće muke je osvojeno prvo mesto u grupi sa Nemačkom, Maltom i Izraelom, a potom je u najtežem meču do sada, u osmini finala, Francuska pružila ozbiljan otpor, ali je na kraju poklekla (14:10). Pošto je Srbija ušla na EP preko kvalifikacija, morala je da igra osminu finala. Mađarska je bila lišena te obaveze iako je imala jedan poraz u grupi (od Grčke 10:8), te je bila druga. Mečevi Srbije i Mađarske spadaju u klasike, uhlavnom su veoma neizvesni. Od poslednjih šest takmičarskih tri su završena remijem ili jednim golom razlike, jedan sa dva gola prednosti za Srbiju, a samo je poslednji, na Evropskom prvenstvu 2022. godine završen debaklom Delfina (16:7).


PARTIZAN MOZZART BET - MAKABI TEL AVIV (PETAK, 20.30), KEC 1,65

Kriza Partizana mora u nekom momentu da se završi. Crno-beli su poraženi na četiri od poslednjih pet evroligaških mečeva. Posebno bole izabranike Željka Obradovića poslednja dva, od Crvene zvezde (72:88) i od Fenerbahčea (76:91), kada smo videli neshvatljiv pad u igri Partizana. Crnu seriju probaće da prekinu kod kuće protiv Makabija. Izraelci su se možda naviki na Beograd, gde su već duže vreme domaćini ali ne i na navijače Partizana. Pred njima nisu pobedili još od 2012. i duela u ABA ligi. Prošle sezone, u novembru 2022, bilo je 96:88 za Beograđane. Makabi je u Evroligi trijumfovao na pet od poslednjih sedam utakmica, gubio je samo od Zvezde i Fenerbahčea. Sada je šesti na tabeli sa dve pobede više od Partizana.


OLIMPIK MARSELJ - STRAZBUR (PETAK, 21.00), KEC 1,65

Meč 18. kola Lige 1. Sjajan niz od četiri uzastopne pobede Olimpika u prvenstvu prekinut je u prošlom kolu, pre tri nedelje. Tada je odigrao samo 1:1 na gostovanju Monpeljeu. Ovo će Olimpiku da bude drugi meč u 2024. godini, pre pet dana je u Kupu Francuske savladao niželigaša Tionvil sa neuverljivih 1:0. Strazbur je dan ranije znatno lakše stigao do prolaza u narednu fazu, pobedio je Avuan sa 4:0 i tako došao do četvrtog uzastopnog trijumfa. Marselj je šesti na tabeli Lige 1, Strazbur deveti, a razlika među njima je samo četiri boda. Poslednja tri njihova direktna okršaja završena su nerešenim rezultatima, dvaput je bilo 2:2, a jednom 1:1.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara