Komentari na vest

E, sada je gotovo: Odbijene Mercedesove žalbe, Ferštapen je prvak sveta

V

Vuc

pre preko 2 godine

Ja ne mogu kao Srbin da se nacudim da neko od mojih sunarodnika moze da navija za bilo kojeg Britanca, Anglo-saksonca ili Germana? Etnicki nas ciste a vi navijate za njih? Neverovatno.
G

Gost2212

pre preko 2 godine

Jel te Hamilton cisti, kakve on ima veze sa tim, to je sport, a ti si ogranicen ko balkon
G

Goat111

pre preko 2 godine

Kako zatucani komentar od 50 centi..
M

Max#33

pre preko 2 godine

Hajde bre cijele sezone kradu Maksa. Ona sramna odluka u prvoj trci u Bahreinu da Maks propusti Hamiltona, nesrećno obrtanje u Azerbejdžanu, Hungaroring i onaj momenat u desetoj trci na Silverstonu kad je Maksi već vezao 3 pobede - Francuska i dva puta u Austriji, sa 33 poena viška, Hamilton mu razbija zadnji desni pneumatik i tera ga u reklame uz još sramnije likovanje Britanske publike i dolazi na osam bodova zaostatka. Jel treba da govorimo o bolidu Mercedesa koji od Brazila izgleda kao raketa! Pravda je pobedila koliko god pokušali da umanjite trijumf najboljeg vozača na planeti!
P

Pirkee

pre preko 2 godine

Idemoooo, kaciga dole...
h

hammertime

pre preko 2 godine

Skoro 40 godina pratim Formulu 1 i ovako nameštenu sezonu i titulu nisam video, do poslednjeg sekunda Red Bul i Verstappen su igrali prljavo i delom su na to navukli i Mercedes. Da nije Latifi napravio udes, Peres bi to uradio 100% i jedino mi je žao, što je Mercedes ispao naivan, pa nije naredio Botasu udes u toku vožnje iza Safety cara, čime bi trka bila gotova. Na kraju krajeva, mogao se Hamilton kockati u toku preticanja Verstappena i udariti ga, jer na pola kruga nije imao ništa izgubiti. maFIA radi na uništenju Formule 1 sa ovakvim stvarima i napraviće da trke postanu gladijatorske borbe bez pravila, gde će vozači ginuti.
d

drago10

pre preko 2 godine

šteta što ne pratiš formulu nego si se tek uključio, ovo je bila baš zanimljiva sezona, mnogo toga si propustio
S

Steumg

pre preko 2 godine

Mozete da se raspravljate do sutra, gresaka je bilo na obe strane,FIA sigurno nece priznati svoju. Ima bre direktoru trke Masiju da zahvale na popularizaciji F1, ovo sto je on uradio u poslednje dve trke podiglo je gledanost F1 za 300 %.Pa danas je pola planete gledali trku a sad nece moci da doceka ju sl sezonu.

Vuco

pre preko 2 godine

Tooo. Pravda za Masu i 2008 godinu.
n

nista nije gotovo

pre preko 2 godine

Idemo u Lozanu, na sportski arbitrazni sud, sa 40 advokata koji su oslobodili Siti od kazne i ucestvovali u najvecem iznosu isplacenom u Velikoj Britaniji protiv MasterCard-a.
J

JT

pre preko 2 godine

Ti ides jel?
B

Bata Željko

pre preko 2 godine

Jao Hamilton je ostao bez titule KME KME KME pa kako je to moguće a sve su preduzeli da tako ne bude ali džabe, jaka je organizacija koja koristi ovu 🏳️‍🌈 a koju u F1 zastupa TOTO WOLF i čije boje neki nose na kacigi ali kao što rekoh DŽABA!!!! GOOOOO MAXXXX 💪🏁🏁🏁🏎️🥇🏆
h

hm

pre preko 2 godine

ide nova zalba nije jos sve gotovo
H

Haos

pre preko 2 godine

Ne lupetaj. Safety car ne može da odluci pobjednika. To bi bilo isto kao da u fudbalu nakon medecinske intervencije meč se zaustavi i zamrzne rezultat. Pravila se ne tumače. Tu su da se ostane dosledan nečemu.
H

Hjhgg

pre preko 2 godine

Ajmo se sad sjetiti zadnje trke. Hamilton i Bottas su otisli promjeniti gume, Max je ostao na stazi, u medjuvremenu se desio incident i istaknuta je crvena zastava. Max je zahvaljujuci tome dobio nezasluzeno prvo mjesto + promjenu guma. Danas se desava ista stvar ali u obrnutim ulogama. Da su bile crvene zastave sada bi Hamilton mogao mijenjati gume i startati prvi. Crvena zastava i pustis ih da se trkaju jos 5 krugova.. To bi i bilo najpravednije, a ne ovako...
B

Bavakva

pre preko 2 godine

Za crvenu zastavu si u pravu, bilo bi najpravednije. Ali kad vec spominjes proslu trku, sto ne spomenes da je Max morao da propusti Hamiltona, plus je dobio 5 sekundi kazne, a Hamilton za istu stvar danas nije dobio nista, iako je toliko presekao krivinu izlaskom sa staze, da zamalo da izadje na ukljucenje kod Bubanj potoka... Cele sezone se navlaci sa Mercedes, evo jedne odluke i u korist Red Bull-a, xexe
S

Stteassnk

pre preko 2 godine

Bavakva, a sto ti ne spomenes utrku u Brazilu kada je Maks izgurao Hamiltona i nije kaznjen?
I

Iuiuip

pre preko 2 godine

Niko nije ni ocekicao da ce FIA priznati gresku. Svi komentarisu a niko nije pocitao clanove 48.8 i 48.12 koji kazu da kada se SVA zaostala vozila za ceo krug vrate u poredak tj obidju safety car on ostaje jos jedan krug na stazi. Dakle da su se postovala pravila trka bi bila zavrsena iza safety car-a i po tome Mercedes ima potpuno pravo na zalbu. Verovatno ce se zaliti CASu
S

Supermax

pre preko 2 godine

Mogu mami svojoj da se zale
F

Fbcncfjk

pre preko 2 godine

Max je sampion, Luis nije. Toto Volf cele sezone pritiska direktora trke, sad mu se obilo o glavu. Max je hrabriji vozač, ali je balavac. Hamiltonu skidam kapu za kulturno ponasanje, pokazao je da je vaspitan kako treba. Sve u svemu, cele sezone se sudilo u korist Mercedesa, evo jednom i u korist Maxa, i to je kraj.