Komentari na vest

Finale za pamćenje: TENT se borio žestoko, Jedinstvo rastužilo ceo Obrenovac

A

Amaterski posmatrac

pre 2 meseca

Obe ekipe su kvalitetne.Svaka cast svakoj igracici na terenu.Bila sam na finalu Kupa i zaista je samo sreca presudila ,kao i naleti energije na obe strane. Zakic je napravio jednu dobru ekipu i Tent mnogo ulaze .Sve igracice imaju vrhinske uslove za rad.Bice jos utakmica pa cemo videti na ciju ce stranu sreca prevagnuti.
K

Kazne bato

pre 3 meseca

Kk Partizan platio milion i po eura. Zvezda nesto vise od milion eura Za 2 godine zajedno dva i po miliona Odbojkaski klubovi mogu da sanjaju o tome.Razbacivanje na sve strane
B

BravoJedinstvo

pre 3 meseca

Mnogo ozbiljnije se radi u Jedinstvu , igracice Tent-a mladje sve po 190+ kao jedini kvalitet nijednoj novine ne mogu da se postave kad skoce koliki odraz imaju . Jedinstvo s druge strane sve fizicki duplo nadmocnije izgledaju Sucurovic mala koliku ima ruku , mnogi fudbaleri bi joj pozavideli
L

Lubenica

pre 3 meseca

Videlo se kako Tent igra bez Rajlićke. Bez nje, su prosek. Tek kad je ona proigrala, Tent se pokrenuo.
F

Falcone

pre 3 meseca

Vajagić izašla iz igre u petom setu i pojačala ekipu!
J

Jedinstvoooo

pre 3 meseca

Kako mi je dragoooo, cele godine Tent favorizuju svi ceo savez svi i veceras u prenosu gore kad Tent uzme poen. Savez okaci bar 20 objava za Tent u 2-3 nedelje. Ovima iz Jedistvna nisu cestitali ni uspeh prosle godina jer su dosle do polufinala Kupa izazivaca sa 0 stranaca i sa decom
G

Get a life

pre 3 meseca

Zamisli brojiš koliko puta Savez za dve nedelje okači Tenta a koliko Jedinstva.
J

Jedinstvoo

pre 3 meseca

Get a life bas pravo za sebe i kazes get a life jer ne mislim bukvalno 20 objava ahhahahahahahaha znas kako kazu lupio sam broj bitna je poenta i sta sam hteo reci sa tim, al ocigledno ti ne razumes tako da GET A LIFE. Zamisli ej get a life 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
A

Amateri

pre 3 meseca

Nijedan igrač ili igračica iz finala kupa nemaju radni staž.Profesionalac u sportu je lice koje je zaposleno u tom klubu i ide mu radni staž. Sve ijedan košarkaš sa finala kupa ima radni staž.Prijave i doprinosi se plaćaju na plate od 100 000 eura. FK Partizan i FK Zvezda zajedno imaju više od 1000 zaposlenih u klubu. Kosarkaši se bahate u Areni,fudbaleri imaju svoje stadione.Pazova igra ligu sampiona u Rumi.Tent trenira uporedo sa školicom odbojke u isto vreme.Razlika kao fićo i mercedes
D

Dobar vic

pre 3 meseca

Hahahaha vic dana.
P

Pravda za Jedinstvo

pre 3 meseca

Dati im BG Arenu da dodje ljutih 15 navijača na meč sa Banovcima!!!!!!!!!!!!
g

goran kv

pre 3 meseca

i onda dodjes u realnost i odbojkasica sebi za sezonu zezanja u srbiji, od septembra do aprila resi stambeno pitanje.tolika besparica a vecina u besnim koleskarama.kako?
j

jjjjjjjj

pre 3 meseca

kakvi poreyi i doprinosi na 100 000 evra jesi li normalan,placaju im se na redovnu platu koja se vodi kao minimalac misli a ovi iznosi se vode kao ugovov o delu ili kako vec
A

Amateri

pre 3 meseca

Dobar vic Je da uporedis odbojkasa Mladog radnika i kosarkasa C Zvezde po zaradi Dobar vic je uporedis trenera Tenta i trenera KK Partizan po zaradi Dobar vic je uporediš odbojkaša Vojvodine i napr Pantera KK Partizan po zaradi Dobar vic je uporediš trenera Pazove sa zaradom Duška Ivanoviča dok je bio u C Zvezdi ili sa sadašnjim trenerom ili Radonjićem.Svaki od navedenih ima veći ugovor nego budžet bilo kod finaliste u odbojci.
A

Amateri

pre 3 meseca

Pravda za Jedinstvo Das im Arenu ali i pomoc kao onima koji su sada tu korisnici Pa umesto stranaca vratimo nase Pa u toj Areni graju za neki nas klub Jovana Stevanovic,Tijana Boskovic,Uzelac,Mina Popovic,Mihajlovic,Pusič,Buša Bilo bi publike Mi sami smatramo da odbojci to ne treba za razliku od košarkaške javnosti gde je to prioritet. Zato i nemamo isti status.
A

Amateri

pre 3 meseca

jjjjjjjj Sami su dali te podatke iz oba kluba.Najveca plata u CZ je bila 450 000 e mesecno. U odbojci.niko nema staž na minimalac.Tuga.Studenti amateri
J

Jedna plata

pre 3 meseca

Jedan kosarskas Zvezde ili Partizana ima veći ugovor nego što je sveukupni budžet sva četiri učesnika finala Kupa u odbojci.
k

king of esnaf

pre 3 meseca

jel mamuza snimao live za insta? da dresi kesu u savezu da nam jovao bude selektor a ne tamo neki gvideti
S

Sale brat

pre 3 meseca

Za mene odlican mec, mozda presudilo par lopti koje jw rankovic poslala na cvetkovic umesto mozda mini mijatovic, tent je poceo da igra tek polovinom drugog seta kad je mina pocela do tada sjajna tica , pohvale jovi kad je uveo ivu na srednjaka, videcemo ko ce na siri spisak pred ligu nacija tica mijatovic mozda jos neko od srednjaka
0

035

pre 3 meseca

Ljudi moji dali sam u pravu ali potpuno nezasluženo MVP priznanje za Unu.Svaka čast za devojku povreda i neigra 5 set kad se lomi.Druga devojčica Tica vrh oduševila nas delimične poznavaoce ženske odbojke.Tica MVP.
P

Pera 1234

pre 3 meseca

Pogledaj statistiku. Una je bolja bila od Tice. Mada su sve dale svoj doprinos. Šućurović preokrenula, unela energiju. Svaka je dala svoj doprinos! Svaka im čast.
T

Tica MVP

pre 3 meseca

Pa naravno da si upravu.Samo sto Tica nazalost nema protekciju.Nije joj cale trener sa karakteristicnim repovima.Jos kad se na to nadoveze i povreda (zelim brz oporavak mada vidim vec da je vrlo brzo prohodala) ni ne cudi.Ali tako je to kod nas....A u LS se zna ko je uzeo MVP nagradu jednostavno drugi kriterijumi.
B

Beli Grad

pre 3 meseca

Nisi!
d

desterkg

pre 3 meseca

svake godine kazem sebi nemoj gledati da se bezveze nerviras gledajuci ekipe koje veze sa zivotom nemaju u sportu koji volis i svaki put na kraju pogledam u stilu ajde ipak da dam sansu.neverovatno koliko je iz godine u godinu kvalitet igre sve gori i gori a cirkus sve veci i veci
N

Nora BG

pre 3 meseca

Al gledaš i komentarišeš.Pređi na fudbal.Pobegao Severina.Zvezda na -1 krece ludo proleće.Stotine miliona eura su u igri.Ko očekuje od odbojke još nešto.
0

002002

pre 3 meseca

Srecom ukljucih se na trecem setu pa ustedeh sebi bar sat vremena.Katastrofa sa kakvim amplitudama igraju obe ekipe cas pristojno cas kriminalno
T

Tica MVP

pre 3 meseca

Al dobro zna se zašto....Zbog proglašenog "MVP" se i došlo do pet setova.
A

Aut

pre 3 meseca

Na zadnjoj lopti kaže Žakić. Jovo doktor odbojke.
R

Rekao

pre 3 meseca

A cuveni i nadaleko poznati i priznati libero Gocanin to oberucke prihvatila jer sto bi se mucila na tom rezultatu sanse su 50-50 da se proda preko dva sata utakmice
V

Vojvodina 007

pre 3 meseca

Oba Kupa idu za Vojvodinu Bravo Vošo bravo Pazova.
6

6262626

pre 3 meseca

Zanimljiva utakmica za gledanje. Jedam celendz u drugom setu okrenuo utakmicu, Jedinstvo u trecem setu u soku od prethodnog. Cetvrti manje vise lagano, mislim da bi i peti ranije bio resen da se Una nije povredila, do tada najbolji igrac na terenu, brz oporavak. Imao je i Tent svojih sansi, sve u svemu lopta je okrugla uvek je sve moguce. Cestitke obema ekipama i puno srece dalje.
D

Da da da

pre 3 meseca

Da je ovako na svakoj utakmici u Srbiji.Bili bi prava zemlja odbojke.Praznik odbojke prelepo.Bez ijednog incidenta.Kup u Nišu pokazao da krece rat ko je veci drzavni projekat.Rat stranaca.Ovde u Obrenovcu naša Srpska deca.Bravo za sve 4 ekipe.Uložite u odbojku.
R

Rexus21

pre 3 meseca

Zanimljivo za gledanje za one koji o odbojci znaju pomalo. Za one koji o odbojci znaju malo više poprilično negledljivo, sa velikim brojem grešaka na obe strane, i to izuzetno grubih.
G

Gost 84628

pre 3 meseca

Rexus21 Ti kao veliki stručnjak odmah sedi na klupu nekog od učesnika finala. Da isprave te greške do početka plej ofa.Zovi predsednike klubova i traži angažman.Nemaš šta da čekaš.Ovo je najbolje što Srbija ima.Ako ti se ne sviđa gledaj hokej.
d

desterkg

pre 3 meseca

@Rexus21 potpuno se slazem.
R

Rexus21

pre 3 meseca

Ne znam cemu ljutnja. Tebi ako se nesto dopada ne znaci da se i ostalima to isto svidja. Ima nas koji pamtimo lepsa vremena i daleko lepse utakmice. Kad jedan profesionalac izbaci loptu na servisu na pola terena, drugi pusta servis na 15-14, kada lopte koje se iz aviona vide da ce da budu kuvane i koje padaju 30min do parketa prodju bez ikakve reakcije odbrane, kada igrac napravi servis greske 10 puta za redom servisom kojim ni ona ne zna sta trazi - to svakako nije dobar nivo odbojke. Sto se u Evropi na kraju i pokaze. I cinjenica je da se na 'lepotu' ove danasnje odbojke mogu loziti samo oni koji o istoj pojma nemaju. Svako ko odbojku poznaje, voli i razume, a nadasve zeli da bude posten i da ne zivi iz tudje glave, zna da je ovo jako lose.
M

Marko Ljig

pre 3 meseca

Rexus21 Izbaci strance iz KK blizanaca.Skini im budžet da nemaju za naše reprezentativce platit.Videces koliko su loši.Sve očekivano.Realnost.
R

Rexus21

pre 3 meseca

Marko, promasili ste vest. Radi se o odbojci a ne o kosarci. Nekada budzeti klubova nisu bili ni 10ti deo ovoga sto su danas a igrala se barem 10x bolja odbojka. Ko je doziveo zna o cemu govorim. Ko nije, zao mi je, ali samim tim glupo je da govori o lepoti odbojke kad od iskustva ima manje godina zivota nego koliko neko ima u odbojci.
J

JovanP

pre 3 meseca

Odlična zapažanja @Rexus21 👍
P

Pamtimo sve

pre 3 meseca

Rexus21 Voša 90 godina imala preko 2 miliona maraka budžet.Tako da sve je jasno.Zato je i imala rezultate tada.
D

Da da da

pre 3 meseca

Rexus21 Tokom 90 i u Vojvodini i Spartaku Subotica jedan deo igraca je dobio stanove od kluba Danas o tome moze da se sanja.
T

Tara planina

pre 3 meseca

@Da da da U Užicu Jedinstvo su se delili stanovi i lokali 90 godina i početak 21 veka.
S

Stara garda

pre 3 meseca

Išao je štaž u 90 u dosta klubova.Prijavljen si u firmi koja je sponzor.bila.ide staž a na posao ne ideš jer si ujutru na treningu.Imali doprinose i staž plaćen.Danas slovima.nijedan igrač to nema u Srbiji.Onda nismo bili na odbojkaškoj mapi a danas prvaci sveta.