""
""

Ovakva Francuska nikoga ne sme da potceni! Česi nemaju šta da izgube

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.08.17. | 10:59

Branioci titule za sada nisu ispunili očekivanja. Francuska se dosta muči na Evropskom prvenstvu, ne igra ni blizu mogućnosti, a večeras se bori sa Češkom za četvrtfinale (20.30).

Izabrane vesti

Poraz od Belgije je nagovestio probleme, Holanđani su ih potvrdili, a ni u poslednjoj utakmici s Turskom utisak se nije bitnije promenio uprkos maksimalnoj pobedi - 3:0.
"Nešto opuštenije smo ušli u utakmicu protiv Turske znajući da smo prošli dalje, ali nam je bilo veom bitno da zauzememo drugo mesto. Opet sam morao da napravim dosta izmena dok nismo pronašli ritam, a u svakoj utakmici do sada klupa je dala doprinos", rekao je selektor Tili posle Turske.

Posle 2:0 Tili je dao priliku Šineniezeu, Patri mu je doneo drugi set, a ušao je i Ngapet.

Oscilacije koje su Trikolori imali unutar svake utakmice bile su velike, bilo je problema čak i u realizaciji kontranapada. Prema poslednjim informacijama Ngapet je normalno trenirao i očekuje se njegov nastup.

Češka je iskoristila pobedu nad Slovačkom u prvom kolu za prolaz među 12 najboljih u Evropi. Nemci im nisu ostavili nimalo prilika, dok su Italiji pružili žestok otpor u sva tri seta (25:27, 26:28, 24:26).

Uveliko se oslanjaju na mladi tandem Finger-Džavoronok, koji su protiv Italije kombinovano ostvarili 29 poena (42 protiv Češke) i od njih će najviše zavisiti današnji ishod.

Po rezultatima ove godine Češka je najslabija ekipa koja je ušla u drugi krug, Nemačka ih je razbila, a protiv Italije su mogli da igraju bez pritiska. Tako će biti i danas, zaista nemaju šta da izgube, jer su već ispunili cilj.

EVROPSKO PRVENSTVO - 1/8 finala
17.30: (1,15) Bugarska - Finska (4,70)
17.30: (1,17) Italija - Turska (4,40)
20.30: (1,30) Poljska - Slovenija (3,20)
20.30: (1,03) Francuska - Češka (9,00)

(FOTO: Action Images)


tagovi

bet analizaEvropaEvropsko prvenstvo u odbojcisportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara