Komentari na vest

Paola Egonu se nije proslavila u Turskoj, na pragu je transfera u Italiju

N

Niš PFK.

pre oko 1 godinu

Jedna je kraljica
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

Da, Izabela Hak, kraljica sa severa hahahahahhaaha
M

Mrcina

pre oko 1 godinu

I onda dođu stručnjaci i govore kako je Egonu bolja od Tijane.Egonu sve na sirovu snagu ide,Tijana sa druge strane mnogo poena osvaja na suvu inteligenciju.A i pokazuje međusobni skor.
B

Bebeber

pre oko 1 godinu

Sad ce ona botina sa plusevima i minusima da pametuje
K

K2

pre oko 1 godinu

Egonu sad ne zna šta ce, videla da Koneljanu ide bez nje tj da nije nezamenljiva, jer im sasvim dobro ide i sa Haak, u reprezentaciji Tijani po uspesima ne može primirisati, a Vakif nije zadovoljan s njom. Ona bez Vološ jednostavno ne može da igra, samo na njene podignute lopte ona igra sjajno.
M

Mrcina

pre oko 1 godinu

@K2 Upravo to,na dizanjima Vološ je napravila karijeru.
s

spodoba1

pre oko 1 godinu

Da li je tacno da su odbojkasice placenije od odbojkasa? To sam negdje cuo ili procitao i to je prvi put da cujem da su zene placenije od muskaraca u nekom kolektivnom sportu
G

Gost888

pre oko 1 godinu

da, najboljih 10 odbojkašica zarađuju više od najboljih 10 odbojkaša. Pogotovo su u Turskoj ludi ugovori odbojkašica.
t

tipton

pre oko 1 godinu

Evo ti razlika u plati izmedju najplaćenijeg odbojkaša Leona koji u Perudji ima platu milion i 500 hiljada evra, a Tijana u Ezačibašiju je sad dobila ugovor od milion i 450 hiljada evra. S tim da kod odbojkašica ima još nekoliko njih koje dobijaju svotu oko milion evra poput Egonu, Haak, sad ce i Karakurt dobiti 750 hiljada evra u Rusiji, dok kod odbojkaša možda još samo Ngapet dobija tu oko miliončeta(dok je igrao u Zenit Kazanju je imao toliku platu sad u Modeni sigurno ne dobija toliko).
T

Tačno

pre oko 1 godinu

Plaćenije od odbojkaša, od rukometaša i vaterpolista. One najbolje plaćene kao košarkaši u evropi izizev njih 5.6 košarkaška koji imaju najveći ugovor u evropi.