Komentari na vest

Pravi derbi u Novom Sadu: Šapčani pretili, ali Ocvirk i granitna odbrana šampiona presudili u finišu

V

Voja SRB

pre 7 meseci

Odbojka se omasovila kao fidbal.Svako selo ima klub Sve devojcice tamo jer imaju rezulzat.
s

sve se zna

pre 7 meseci

Kosarka uzela primat.Igraju 2 kluba evropu.Desetine miliona euta trose.Dok rukometas ima pristojnu platu kosarkasima pravo bogatstvo se daje kod nas.Strancima naravno.Sistem Duleta ..
S

Steva BG

pre 7 meseci

Sve sale Partizanu i Zvezdi kosarci.Dule poceo a Ostoja nastavio.Covic sve uzeo.Samo kosarci.Odbojkasice po 100 u jednom terminu.Odbojka isto sve uzela termine.Sva deca njima.
n

nepravda

pre 7 meseci

Od kada je Vujosevic uzeo sve nastao je problem a nastavili Covic i sada Ostoja nema termina za rukomet.Sav novac u kosarku.A nije popularnija od rukometa.Oni su nacionalni sport.Jedan igrac im vredi kao rukometni tim.Sramota.Dule je unistio rukomet.
U

Upuceniji

pre 7 meseci

e ovako upuceni posto vidim da sve znas ,a onda znas isto da su rado vidjeni gosti na svakoj Vosinoj proslavi ova dva gospodina sto sem sto znaju da kradu sa sudjenjem veze nemaju,i isto tako znam da si neko ko je ili u klubu ili blizak klubu cim napoadas Aziza da se bacaka jer niste zadovoljni odavno sa tim sto pruza na terenu ... Sportski pozdrav
S

Sudije

pre 7 meseci

E ovako Chiske ja sam neutralan, prvo Vosa je kvalitetnija od svih i to je jasno, drugo svaki derbi na Slanoj bari im sude Pandzic Mosorinski sto je onako malo sumnjivo. A sto se tice Vukovljaka u prvom poluvremenu je cerupao za dres Jovanovica nije dobio ni zuti, maltene je skinuo dres malom Milovanovicu nije dobio opomenu, u drugom poluvremenu je simulirao probijanje to je isto za dva minuta i na kraju guranje u vazduhu Jovanovica sto je mozda cak i za crveni karton , eto ako se to zove cvrsto igranje odbrane onda ja nemam pojma sta je rukomet
U

Upucen

pre 7 meseci

E ovako Sudija , mada mislim da si ti jakoo daleko od Sudije, Mošorinski i Pandžić nisu sudili Vojvodini skoro zadnje 2 god! Drugo Vojvodina jeste najbolja i sinoc je bila bolja i ne znam sta je tu sporno! Vukovljak sankcionisan , dva puta isključen , Jovanović se sam baca po vazduhu kao i Aziz! Pola zicera da je realizovano bilo bi 10 razlike za Vojvodinu. Ono što je jasno da se ovakvi padovi u LE neće tolerisati, što znači da koncentracija mora biti svih 60 min na vrhunskom nivou.
н

нс бој

pre 7 meseci

партизан,Динамо и Металопластика су добили своје.Било је и падова у игри и неизвесности али карактер екипе је победнички,шампионски,не верују у пораз. Треба мотивисати играче после прошле сезоне,али не сумњам у Ројевића.
R

Rasputin

pre 7 meseci

Po komentarima bi se reklo da su grobari poceli da prate i rukomet… To vrv nema veze sa dolaskom Djirone za trenera i dovodjenjem par dobrih i iskusnih igraca, sto je omoguceno iz ljubavi prema klubu u ova teska vremena kad ih drzava rusi i busi kao npr u kosarci gde imaju 3eg najskupljeg igraca u Evropi, fudbalu gde im placa evro-licencu ili odbojci gde je ulozena ljubav da se skine Vosa prosle godine…
S

Sudije

pre 7 meseci

Najbolji akteri meca kao i obicno Pandzic Mošorinski koji ne kraduckaju nego otimaju za Vojvodinu kad god je to potrebno… i samo se pitam do kada ce Vukovljaku biti dozvoljeno da igra onakvu odbranu , gde svaki njegov start je najmanje dva minuta a u vecini slucajeva i za direktno iskljucenje

Chiske

pre 7 meseci

hahahahah uh nasmeja me... Nije se niko bunio kada su Vosinim igracima u Pancevu lomili ruke cak ste se svi nasladjivali? Nije tako davno bilo... A Imali ste vodjstvo i promasili ste 3x ceo gol o cemu dalje da pricamo. Doduse ti si vrv neki grobar ili nezadovoljni igrac Metaloplastike... Vosa poznata po tome da igra na ivici iskljucenja, tj Vukovjak i Pusica su strasno agresivni igraci. Igrali su i u evropi tako pa sudije nisu iskljucivale. Ali da, treba da se pomere i da vas ne diraju, to bi bilo najbolje da se dosetate do gola. A bolje pogledaj kako vam sporo tece lopta, Vosa 3x brza. Igraci Metaloplastike se odbijali od pogleda Vukovjaka hahha. Ako Voso, samo gazi ove miseve!!!
0

015

pre 7 meseci

Ja sam neutralan,mislim da je Vojvodina ostecena pogotovo kod vise puta koraka Gruzijca a i pasivne igre i mnogo foliraju igraci iz Sapca. Kradete sudija ti okrenes od -7 na +2 daj molim te.
Г

ГГБ021

pre 7 meseci

Резултат 27:23, смири се момак
l

ljubitelj dobre rakije

pre 7 meseci

A kakvo je billo sudjenje???Sramota šta se radi!!!Protiv duplo slabijeg protivnika,u svakom smislu,novčano,kvalitetu igrača,političkoj moći...moraju dokazani izvršioci nepravde da poklone 10 lopti.SRAMOTA!!!
Г

ГГБ021

pre 7 meseci

Браво Вошо! Тако се игра за грб. Спортски поздрав за све оне који годинама пљују овај клуб али види се ипак ко је најбољи у лиги.