Boris Rojević i Boris Puhovski
Boris Rojević i Boris Puhovski

Rojević: Dobro smo se spremili, imali smo padove, ali sam zadovoljan igrom

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.10.23. | 23:18

Trener Vojvodine i srednji bek Boris Puhovski sumirali utiske posle pobede u Skoplju

(od dopisnika Mozzart Sporta iz Skoplja)

Novosađani su stigli dva dana pred meč u Skoplju na otvaranju Lige Evrope. Znali su Lale da im je meč protiv Alkaloida možda i najvažniji za plasman u Top 16 fazu. Odličnom igrom tokom većeg dela meča, tim Borisa Rojevića je slavio sa 31:26 u dvorani Jane Sandanski.

Izabrane vesti

Trofejni stručnjak Novosađana mogao je da bude zadovoljan.

Čestitam Alkaloidu na dobroj utakmici, a mojim rukometašima na pobedi i veoma dobroj igri u kojoj su pokazali borbenost. Imali smo padove kada smo vodili sa šest do sedam golova, nedostajalo nam je da postignemo pogotke posle zicera i da odemo sa većom razlikom. Ali zadovoljan sam sa igrom protiv ekipe koja je pokazala da igra dosta dobar rukomet i ekipe koja je ostavila Vardar iza sebe. Možda im nedostaje iskustvo, ali oni su brza i leteća ekipa. Dobro smo se pripremili za ovaj meč i zasluženo slavili. Alkaloidu želim sreću u narednim mečevima“, rekao je Rojević na konferenciji za medije.

Nije išlo na početku Superlige Srbije Borisa Puhovskog, ali kada je bilo najvažnije Belorus je pokazao klasu, odigrao iskusno, zrelo, pogotovo kada se lomilo sredinom drugog poluvremena.

"Odigrali smo odličan meč. Ovo nam je bila prva evropska utakmica, želeli smo dobar početak i uspeli smo. Za ovaj meč smo se spremali više od nedelju dana, nije bilo lako, ali smo uspeli da odogramo kako smo želeli. Alkaloid nije mogao da nas iznenadi, jer smo bili spremni za njih. Ova dva boda su važna, idemo dalje", izjavio Puhovski.

PIŠE: Martin TANASKOVSKI



tagovi

Boris PuhovskiBoris RojevićRukometna Liga EvropeRK VojvodinaAlkaloid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara