Komentari na vest

Srbija pošteno do kraja: Sledi utakmica istine na Euru, klasik sa Hrvatskom moguć u polufinalu

m

marguez93

pre 4 meseca

ovo nije za analizu nijedna utakmica u ovoj grupi dobicemo mi francuze ali posle vec... forsiranje milojevica, iskreno to nije igrac za repku, viktor rasovic limitiran,centri nasi solidni ali daleko je to od klase pijetlovica npr...ako zaustave mandica i jaksica mi nemamo sta da trazimo protiv bilo koje jace ekipe...nije to ko nekad kada smo imali 5,6 u svakom trenutku najboljih igraca sveta tako da tesko cemo mi nesto uraditi...
b

batice

pre 4 meseca

radulovic je x faktor videce se vec protiv madjara
1

11111

pre 4 meseca

Hoce li neko da bude ljubazan da mi objasni zasto iz svake grupe ne ide prvi direktno u 1/4 finale nego iz dve grupe idu prve dve
U

Urgh!

pre 4 meseca

Sad imaš na prvenstvu tzv dvije lige, u jednoj su ti kao najbolje ekipe, i one imaju povlastice.Mi smo zbog onih lošijih rezultata u zadnje vrijeme u onoj donjoj, jbg, pa sad moraš da se više pomučiš da prođeš dalje, i imaš teži put. Zato ne idemo direkt u četvrtfinale, iako smo prvi u grupi, nego prvo sa Francuzima u osmini finala. A, onda Mađari, Hrvati, pa kad ih sve prođemo, videćemo ko će nam biti protivnik u finalu.
P

Popce

pre 4 meseca

Bravo momci, čast i bruka žive doveka
V

Vaterpolo

pre 4 meseca

Sigurna igra nasi u napadu lopta se fino kretala i dosta motivisano smo odigrali iako je protivnik mnogo slabiji.Nece bit lako protiv Francuza juce su odigrali solidno protiv Spanaca a od Crne Gore izgubili na peterce.Vazno je da ih slomimo odbranom a onda od cetvrtfinala vidjecemo nije ni ova Madjarska ekipa losa ali i nasi imaju vrhunske igrace.
0

053

pre 4 meseca

Чекаћемо ми дуго медаљу у ватерполу.. А сви знамо зашто
s

strasno

pre 4 meseca

Boli istina, vidi se po minusima koje si dobio.
0

053

pre 4 meseca

Чекаћемо ми дуго медаљу у ватерполу.. А сви знамо зашто
U

Urgh!

pre 4 meseca

Nema šta, samo pošteno do kraja, jedino tako je i ispravno, nećemo valjda kao oni Španci u košarci, ili ovi Italijani u vaterpolu. Možemo da imamo smjenu generacije, pa i nešto slabije rezultate, ali ugled je ugled, i sa tim nema zajebancije Očekujem da sad lagano apsolviramo France, podmlađene Hungare, a onda ide ono pravo sa Hrvatima.