Komentari na vest

Srpkinje nadigrane u svim elementima, Gvideti i dalje na nuli

nikosnikos942@gmail.com

pre 12 meseci

A sta je Santareli uradio sa Hrvatskom? Posto je vodio Hrvatice pre nas?!
P

Porediti Cro i Tur

pre 12 meseci

A sta je Gvideti uradio sa Turskom? Posto je vodio Tursku pre nas?
r

rEALNOST

pre 12 meseci

Pa Gvideti nikada ništa posebno nije uradio ni sa jednom reprezentacijom na nekim takmićenjima (a vodio je do naše reprezantacije, još 4 druge) . Eventualno trće mesto ili u najboljem slučaju drugo mesto. A ovo danas je bilo katastrofalno. Ako je Bjelica korektor, ja sam onda Nikola Tesla. Ona je u prvom i drugom setu uzela samo 1 poen uz bezbroj grešaka. U trećem 6, dakle u tri seta ukupno 8 poena od KOREKTORA??? Ali Katarina Lazović koja je ušla tek sredinom trećeg seta za to vreme je osvojila isto toliko poena. I oba prethodna meča Bjelica kao da je zalutala u odbojci. Znači ako je taj novi selektor nešto pratio, onda je morao da uvidi da je ona totalno van forme. I ona 2 seta što smo uzeli od amerikanki, je, samo zato što su one igrale u kombinovanom sastavu, a u našem timu sa čak 11 koje su igrale na zadnjem prvenstvu sveta. Ako se tome doda i forma Tijane Bošković i Maje Ognjenović ( malte ne gledao sam celo Tursko prvenstvo, i ostala takmičenja, gde igraju njih dve), l koje je katastrofalno, jer je Ezicibaši izgubio u svim takmičenjima koje je igrao, Upravo što su ove dve naše igračice igrale katastrofalno u najbitnijim trenucima (pred kraj seta), gde su gotovo sve odlučujeće lopte išle na Tijanu, koja je to uglavnom izbacivala daleko u aut ili posred mreže. Onda nam se teško piše, ne samo u ovoj Ligi nacija, već na onome važnijem što sledi, a to je Evropsko prvenstvo.
s

sportski pozz

pre 12 meseci

I ono sto bode oci a svi se prave da ne vide. TRI SELEKTORA U TRI GODINE. Nije to samo promena coveka, vec stila rada, ideja, itd..A one su svetski i evropski prvaci. Ne treba se igrati na taj nacin. To je sramnota OSS. Zbog sujete i nekih menadzerskih razloga, sackalo se da Turci odvedu Santarelija i sa olaksanjem receno - idi ti samo, imamo mi boljeg! Ali, sve i da jeste bolji, ne pusta se tako lako covek sa kojim si dominatno uzeo svetski vrh. Ali, to je nasa prica - o kojoj u medijima necete citati.
B

Brundo

pre 12 meseci

Kada je u decembru ili januaru objavljeno da je Gvideti novi selektor odmah sam izgubio raspolozenje za taj dan i ovde na Mozzartu napisao da ce da upropasti reprezentaciju. Pre bih i istrosenog Terzica vratio umesto Gvidetija. Koja glava u OSS je imala ideju da Santarelija zameni sa iskompleksiranim i nervoznim selektorom kakav je Gvideti?
R

Realnost

pre 12 meseci

To sam i ja rekao, jer dotični selektor ništa nije uradio ni sa jedno reprezentacijom koju je vodio, a vodio je čak 4 reprezentacije pre naše. Najviše treće mesto eventualno drugo.
o

ovde ovde

pre 12 meseci

Cak i ne pustaju komentare protiv selektora,stite ga iz nekog razloga,pisao sam ovde da je vecito drugi ili treci sa reprezentacijama,nalupase mi stotine minusa i pocese da pricaju o Vakifu i tome kako je doticni genije,...a stvarnost je da ce unistiti sve sto sw stvaralo 20 god
"

"TS"

pre 12 meseci

Srbija bez bloka.Odnos 163 za Poljsku
A

Ajde nase

pre 12 meseci

Lozo posle sezone u Japanu samo pokvarila prijem, sto je bas cudno da taj segment nije naradila u Japanu uz odbranu, cak sta vise upropastila ga je. Bjelica potpuno bez ritma, fore sa kuvanjem procitane, zbog cega su Taubner i Zelenovic dobile prednost u odnosu na Savic, a pogotovo Caric koja je igrala startera u turskoj ligi i cak zabelezila 32 poena u pobedi protiv thya i bila dvocifrena na svakom mecu? Ko je odgovaran za to sto Caric nije pozvana? Pa nju je cak i terzic pre 2 god pozvao za evropsko i u ligi nacija je bila dobra? Savic isto bolje grejati klupu u Kanu nego u jedinstvu? Sta je sa busom? Je l to rang igracice vakifa ili turskog treceligasa? Trgnite se!!! Uzelac odlicna, Hena zasluzuje sansu, Drca van forme

nikosnikos942@gmail.com

pre 12 meseci

Samo kuknjava i kritike bez osnova i dezinformacije

Bojan Urosevic

pre 12 meseci

Sta bez osnova sta lupas ako ne pratis i nisi u toku ovo je nas najbolji tim od igracica sto fale sa svetskog prvenstva nedostaju samo Boskovic i Stevanovic Maja tad nije igrala Ovo je velika sramota ajd sto gube po 3:0 nego sve ubedljivo izgubljeni setovi.
i

ironija

pre 12 meseci

Za ceo meč samo 3 bloka i on ne uvodi blokera od 195cm koji mu sedi na klupi iako je glavni protivnički napadač visok 2m, a nju sigurno nece blokirati Popovic od 187cm. Poljakinje 16 blokova naspram naših 3!
m

mucno

pre 12 meseci

Tri meca - ni jedan segment odbojke ne funkcionise. Gvideti miksa, miksa i nikako da izmiksa postavu. Korektor smeta igracicama u polju, Lozo, Busa - neprepozantljive, Popovic i Aleksic nisu previse ukljucene u igru , a i ono gde jesu - slabe. Potpuno odsustvo koncepta itd itd...Nema potrebe uopste analiziriti igru jer je ona haoticna i gracice na momente izgledaju kao da su se tek srele..Ne bih se kladio na ovu Srbiju ni protiv Kanade. Gvideti ne izgledao kao covek koji ce sve ovo da poveze. On je ipak trener Vakifa, Za reprezentaciju treba MOTIVATOR i covek koji ce u kratkom vremenu da osvezi ekipu i koliko-toliko napravi nesto novih akcija. Ali, rece Nikoliceva - doveli smo najboljeg. Do kraja Svetske lige moze se posvetiti bas mladjim igacicama, jer finallni je bas dalek kao Mars.I ne pozivati Boskovic i cimati je bez veze. Ostavoite devojku da odmori do kraja jula. Bez nje mi smo ovo sto gledamo.

Nenad Jovanov

pre 12 meseci

Bruka i sramota!!!

Nenad Jovanov

pre 12 meseci

Ljudi, šta se dešava sa ovom našom raspalo igrom, šta uradi ovaj italijan, može li mi neko reći zašto u Ligi Nacija, preko koje možemo na OI 2024., mi u ekipi nemamo Tijanu Bošković, Tijanu Rašić, Brankicu Mihajlović, gde su nam korektori i libero... Šta se ovde radi, mi od prvog mesta na tabeli, gubimo od poljakinja, turkinje nas razvališe, jedino protiv US smo pružili "nazovi igru" u II i III setu, od tada ponor koji traje!!! Oterajte ovog, nazovi stručnjaka koji PM shvata kao pripremne utakmice... Bruka i sramota!!!

nikosnikos942@gmail.com

pre 12 meseci

Još samo par finesa, uz želju i borbu i malo sportske sreće i biće sve full. Očigledno je da se igra mnogo skromnije i bez forsiranja kako se ne bi previše otkrilo i premorile igračice posle duge sezone. Kad bude pun sastav na EP i kvali za OI tu će se videti prava snaga Srbije. Kritičari tišina.
d

da se ne foliramo

pre 12 meseci

Prica srpske zenske odbojkaske reprezentacije: "Fali nam Tijana, cim se ona vrati mi cemo biti bolje". Ako se Tijana povredi ili ne bude mogla? Onda nista, vidimo se naredne godine.

Nenad Jovanov

pre 12 meseci

Nije samo Tijana, već Tijane, Brankica, Jovana, a onaj ko se tako rano odrekao "usluga Stefane i Maje" u reprezentaciji, samo neka pogleda Edu Erdogan, itd...
B

Berbatov

pre 12 meseci

Erdem Nešo

nikosnikos942@gmail.com

pre 12 meseci

Maja Ognjenović, Tijana Bošković, Jovana Stevanović će igrati pred zadnji i predzadnji vikend LN, Stefana Veljković se povukla jer je postala majka!
B

Berbatov

pre 12 meseci

Erdem Nešo