Komentari na vest

Terzićevo remek-delo! Počišćen Gvidetijev Vakifbank, Fener otvorio vrata finala Lige šampiona

P

Plan 1

pre oko 1 godinu

Država planira da ulaže u košarkaške klubove i fudbalske. Plan je da Srbija ima prvaka evrope u košarci. Odbojka u Srbiji nikoga ne zanima očigledno. Reprezentacija uzme medalju, i 2 dana se priča i piše o njoj i kraj balade. Uostalom 30 godina je tako. Ništa novo. Pravimo stadione i pravimo tim koji će za 4 godine biti prvak evrope u košarci sa 9 stranaca verovatno. Baš lepo...
"

"top 8"

pre oko 1 godinu

A onda kad dodju Olimpijske igre kukaju kako nema medalja u ekipnim sportovima zamisli!!! Narod se ovde pali na neku Evroligu i top 8 i klubove gde dominiraju stranci, u fudbalu smo svakako uvek bedni bili i ostali, rukomer "propo", vaterpolo "koga to još zanima", odbojka im je "ženski sport" itd...A kad dodje Pariz bice kuknjave.
P

Plan 1

pre oko 1 godinu

I u Parizu a posle Pariza potop ekipnog sporta. Ovo na naplatu sve doći mora. Odbojka nije znala da se izbori za mesto koje joj pripada. Kad ne bude uspeha reprezentacija vratiće je na pola strane žurnala na stranici ostali sport sa kuglanjem i streljaštvom kao početkom devedesetih. Klubovi se tek pratiti neće tada. Nema te u medijima, nema para u klubu, i savezu sport kao odbojka malte ne, i ne postoji.
v

vldblk9a

pre oko 1 godinu

Fener uzima i ovo i tursko prvenstvo. Prosle godine su ispustili trofej ni sami ne znaju kako ali ove godine nece. Pratim odbojku od tamo nekih 90ih, pogotovo zensku, i mogu reci da nikada nisam video tim sa ovakvim potencijalom krajnih napadaca, i ne samo tim vec ni reprezentaciju. Mogu samo da zamislim kako je tehnicaru lagano, gde god da digne sledi bomba, plus sve tri imaju sulud smec servis. Ovako dominiraju a jos uvek su klinke realno, uzivanje ih je gledati.
p

paulo

pre oko 1 godinu

Bravo Terzo majstore samo potvrdjujes da si trenercina.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Sta reci gospodin Terzic je sjajan trener covek je osvojio brdo medalja sa reprezentacijom Srbije mada mnogi kazu da mu je to donosila Tijana Boskovic.U Fenerbahceu nema Tijane koja je ubedljivo najbolji korektor na svetu iza su Egonu i Hak ali ima maestralnu Ruskinju Arinu Fedorovcevu koja brutalno servira.Pobeda protiv mocnog Vakifbanka i odskrinuta vrata finala Lige Sampiona.
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

Svaka cast za Fener, potpuna dominacija posledjnih meseci... Kraljica asova Fedorovceva... Razbijacica blokova Melisa... Mlada crna pantera Ana Kristina, strah i trepet svakog prijema i odbrane... Sjajan plej mejker i mozak igre Makris... Munja na terenu, neprikosnovena kraljica odbrane Gizem... Bugarski zid, neprobojni blok Vuckove... Vatrena kapitenka Eda Erdem... I sjajni dirigent Terzic, nase gore list... Idemo po zlato!!!
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

Vau, 17 minusa na iskren komentar, poslednji put da sam bavio bisere pred svinje, odsad samo spordnja sa sveznajucim srbendama hahahahahahahah
s

sjajan trener

pre oko 1 godinu

nema tu sta.. licno misljenje po strani ali rezultati govore.. ko misli da trener nema ulogu, teorija , sa Tijanom bi i moja tetka osvojila medalju, mogu se samo smejati. Skauting nema nigde vecu ulogu nego u odbojci..
T

Trener sjajan

pre oko 1 godinu

Čim je napravio ovakav tim. Bio na korak do smene, pa doveo igračice koje prave razliku i eto ga na korak do finala.
s

sve se vidi

pre oko 1 godinu

Smešno je bilo kad su ga prošle godine nakon poraza od Vakifa prozivali da od Fedorovceve nije napravio ništa, što odmah tokom prve sezone tamo nije “eksplodirala”…A vidi je sad, i nju i Anu Kristinu(koja je reprezentativnu sezonu žrtvovala kako bi se posvetila klubu) kako igraju. Terzic je od Ane Kristine napravio igrača koji je dobar u napadu a na prijemu je još bolja od Fedorovceve.
T

Trener sjajan

pre oko 1 godinu

Melisu Vargas i Vučkova su došle početkom 2023. U prvenstvu Turske Fenerbahče je tada bio na trećoj poziciji sa sa 10 pobeda i četiri poraza. Kad je Liga šampiona u pitanju četa iz Istanbula je takođe u grupi bila na trećem mestu i imala učinak 1-2. Ispred su bili neporaženi Štutgart i Lođ (2-1), a na četvrtoj poziciji je La Laguna koja nema nijednu pobedu (0-3). Onda su vezali 12 pobeda u ligi i sce dobili u ligi šampiona. Tim ima najbolje krajnje napadače, sva tri sjajna, dok ostale ekipe imaju jednog ili dva. To je razlika. Već u januaru se znalo da imaju najbolji tim. Da one nisu došle kao pojačanje ispali bi u grupi realno.danas bi uveliko neki drugi trener vodio ekipu. Imaš tim imaš i rezultate. Fener nije imao do januara tim koji je mogao da se poredi sa najboljim u Turskoj i evropi i ništa nije uradio. Sada ga ima i realno igra najbolju odbojku u evropi. Uzmi trofej Zorane, zaslužio si.
s

sve se vidi

pre oko 1 godinu

I bez Vargas su na početku sezone uzeli trofej Superkupa gde su razbili Vakifbank. Za Vargas se uvek zna da se u januaru vraca iz Kine gde igra prvi deo sezone. A što se Terzica tiče on ima ugovor na još godinu dana ali se već priča da sam odlazi(i pored sjajnih rezultata sada) i to verovatno u Dinamo Kazanj.
T

Trener sjajan

pre oko 1 godinu

Prvi trofej za Fenerbahče i Terzića nakon 5 godina je taj super kup 2022. Ujedno i jedini trofej za 5 godina u Turskoj i evropi u poslednjih pet sezona.
R

Rexus21

pre oko 1 godinu

Za Gvidetija je svakako doktor, što se i znalo, gazi ga gde ga vidi. Santareli je već znao da mu pravi probleme, pobeda u četvrtfinalu mu je prva i jedina.