Komentari na vest

Zoran Terzić odlazi kada on hoće, a ne kada to drugi požele: Preuzima Dinamo!

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

@Od kud znate Zoran Terzic je selektor Rusije I nije sigurno otisao za manje od milion I sad iz Fener sa kojim I'ma velike sanse da osvoji ligu Sampiona ide Isto u Rusija kad oni ne ucestvuju u medjunarodna takmicenja pa ne ide za Dzabe to se debelo placa.

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

DonJuan Ne solidan on je dobio ubedljivo najveci ugovor u 21 veku ugovor sa sest nule.
O

Od kud znate

pre oko 1 godinu

Vi znate kakav je ugovor potpiso Terzic???? Za koliko nula ce raditi u Kazanju, vi ste mu radili ugovor????? Znate zasto odlazi u D.Kazanj? Mozda ga Fenerbahce vise ne zeli!!!! Mozda zato odlazi!
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Velika je cast voditi odbojkaskog giganta kao Dinamo Moskva srecno gospodinu Terzicu.
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

Da, samo sto nece voditi taj Dinamo, nego Sneznog Leoparda iz Kazanja i sto niko za njega nece cuti od sledece sezone hahahahahahaha
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Svakako je cast voditi i Dinamo iz Kazanja neka je srecno gospodinu Terzicu.Gospodine Don Juan cemu ovakav vas stav gospodin Zoran Terzic je Srbiji doneo brdo medalja.Na pragu je sa Fenerbahceom finala Lige Sampiona pokazao je da je odlican trener.
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

@Pobeda: Izvini, znam da nisi prava adresa, ali iznervirao sam se kad sam procitao vest, otkad je Bela napustila Vakif, Fenerbahce mi je omiljeni turski tim i nije mi drago sto Terza odlazi u fckn Rusiju... Sta je tu je, pozdrav!
M

Moskva hladna

pre oko 1 godinu

Dinamo iz Moskve, koji je sa klupe predvodio Zoran Terzić i Željko Bulatović,kao pomoćni trener osvojio je titulu prvaka Rusije 2018. u konkurenciji odbojkašica.Bio je on u Dinamu Moskva i sadašnji novi klub pobedio u finalu plej ofa. Uzeo 20 medalja sa Srbijom, dve svetske.dve olimpijske, gran pri,svetski kup, evropske medalje ima sve i šta mu treba više. Čovek trener najuspešnije ili najtrofejnijee reprezentacije na svetu. Posle njega u ženskoj odbojci iz Srbije to niko ponoviti neće. Živi bili pa videli. Srećno majstore.
H

HladnaMoskvaToploMore

pre oko 1 godinu

Eno Santareli objasnio kako se to radi prošle godine. Uzeo bronzu u Svetskoj ligi (misaona imenica za Terzonena) i to bez Boskovic, a potom izdominirao na SP, i jos dominantnije nego Terzonen uzeo svetsku krunu. Za Gvinjokija se slazem da nece Bog zna sta uraditi.
P

Pretopla Moskva

pre oko 1 godinu

“Veliki trener” Santareli osvajao klupske titule dok je imao Egonu i dream team Koneljana, ove sezone ništa od toga. Da se zahvali Tijani koja mu je donela titulu svetskog prvaka pa je debelo profitirao dobivši milionče od Turaka. Videćemo ga sa Baladin, Ozbaj i kompanijom dal će videti postolje.
#

#nistauz'onije

pre oko 1 godinu

Samo titulu prvaka sveta u klupskoj kategoriji. Kup Italije, Superkup Italije a na putu je da uzme i prvenstvo.
P

Pretopla Moskva

pre oko 1 godinu

Jaka konkurencija u italijanskoj ligi nema šta…LOL
M

Moskva hladna

pre oko 1 godinu

Santareli je mlad i odličan trener. To nije sporno. Čemu omalovažavanje našeg trenera. Terzić je 2018 i 2021 bio u izboru CEV najbolji trener evrope. Bio je 3 na svetu na finalnom turniru svetskog klupskog prvenstva itd itd.
L

Legolass

pre oko 1 godinu

U Kazanju fudbalski klub Rubin, vaterpolo Zenit, odbojka Dinamo, a košarka Uniks. 😂
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

Rusofil ide gde mu je i mesto, bas ce se usreciti unitar granica jedne zemlje hahahahahhahaha
R

Rusofil na pare

pre oko 1 godinu

Terza je Rusofil samo kada su novci u igri.
B

Bata Kanda

pre oko 1 godinu

Pa ne ide tamo da volontira. Mislis da on nije svestan trenutne situacije..?

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Ti bi verovatno odbio ugovor da budes najplaceniji trener u SVETU ODBOJKE u obe konkurencije.
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

@Bojane: Pa ako bih imao solidan ugovor u Istanbulu sa slicnim primanjima, stavio bih sve na vagu, pa nesto ima i u okruzenju u kom si bio godinama, zivotu u metropoli, drzavi koja nije izolovana, takmicenjima po svetu itd... Ali to sam ja, Terza ide gde ga srce vuce a to je Moskovija hahahahahahahaa