Komentari na vest

Alkaras: Novak je zver koja ne greši, nadam se da neće biti kao u Parizu

O

Ogoljavanje

pre 10 meseci

Provalite razliku između leve i desne ruke kiborga. Očigledno je da su španski kibernetičari koji su Nadalu napravili predimenioniranu levu ruku, da su tada napravili i takvu desnu kibernetičku ruku koja je čekala na nekog ko bi je mogao nositi, i evo, pojavio se adekvatan model. A jedino naš Nolo igra sa obe normalne ruke, i s jedinim uvećanjem između nogu, za čije dimenzije se možete uveriti ako istražite Djokovic nude paralelni internet svet istine koju nam ne prikazuju udarni mediji (a jako želimo baš to da znamo).
K

Kozaa

pre 10 meseci

Kad nisi na šljaci pobedio nećeš ni ovde
D

Dusan123321

pre 10 meseci

Da li moze da se zamoli ekipa mozz sporta da ove sto pominju doping i lupetaju neke gluposti automatski uklone i zabrani bilo kakvo komentarisanje?

Владан

pre 10 meseci

Дечко је скроман и лепо васпитан... Ноле освојај календарски слем... и најави опроштај...сваки твој меч остави ми последице по здравље психичко и физичко...а нисам једини.
k

kolo naokolo

pre 10 meseci

Možeš da spremiš taktiku ali se tu ipak malo pitaš!Igraćeš kako Nole svira i basta!
B

BuckoNS

pre 10 meseci

Brale nece ti pomoci te reci hvale, jer ce te ocetkati kao pod posle studentske zurke na Jahorini.
D

DidierDrogba11

pre 10 meseci

Svako od vas ko misli da ovaj pošteno igra je u velikoj zabludi. Lik je doping projekat Zapada očigledno. Vidjelo se to u finalu RG kad su ga grčevi uhvatili, slabo metaboliše doping sredstva izgleda, za razliku od sunarodnika Nadala koji to izbaci znojem😀 Naše je samo da podržavamo Noleta, a ovaj doping krele će izgorjeti vremenom, doping nije na duge staze.
r

roni

pre 10 meseci

jezuiti i crni papa ga guraju sto posto
M

Moze biti

pre 10 meseci

Dobar si ti momak , svaka ti je na mestu , zelim ti od srca da do kraja karijere osvojis 23 grend slema , da budes ispred famozne dvojice , a sa jedno 7 manje u odnosu na najveceg .
S

Sherlocked

pre 10 meseci

Lepe reci. Dosta ti je drugo mesto , vijamo neke kalendarske jbga..
S

Stefan.001.

pre 10 meseci

Svaka cast za izjavu. Igra veoma dobro, moze se reci i da je u prednosti, ali nadam se da gresim.
n

nije

pre 10 meseci

uopste u prednosti to ste prdeli i pre meca na rg a nikako da utuvite u te vase glavice da novak igra do finala onoliko koliko treba a alkaraza na 130 posto. Medvedev je kanta koja je prvi put usla u drugu nedelju vimbldona i daleko je veci skalp siner koji redovno pobedjuje i samog alkaraza i koji je prosle godine umalo pobedio noleta.Alkaca je dobar momak i velik sampion ali nazalost u nedelju ce saznati kao i kirijos kao i beretini kao i kevin anderson da na travi ipak postoje nivoi i da se to ne uci sa jednim odigranim kvinsom