Komentari na vest

ATP lista: Đoković skoro 2.000 bodova ispred Medvedeva, biće prvi favorit na Vimbldonu

n

nadrealnooo

pre gotovo 3 godine

GOAT bez ikakve dileme i preterivanja!!! Bolji u medjusobnom skoru i od Nadala i od Federera. Rekorder po broju provedenih na prvom mestu ATP LISTE, najvise osvojenih Masters titula, jedini covek koji ima osvojene sve GS titule po 2 puta,u zadnjih 12 god uzeo 18 GS, Nadal i Federer zajedno 15.Ubrzo ce imati najvise I GS titula jer ne vidim varijantu da ne uzme do kraja karijere minimum jos 2,3. Federer posle Vimbldona, penzija, Nadal mozda jos naredne godine napane RG i to je to sto se tice njih dvojice i GS titula!!! Prema tome na osnovu svih izrecenih cinjenica apsolutno GOAT!!!
U

Ujkik

pre gotovo 3 godine

Objavite listu tenisera za olimpijadu, danas je presek
G

Gašić StarMo

pre gotovo 3 godine

Mislim da se više ne treba osvrtati i porediti ga sa Nadalom i Rogerom...bar kada je ATP lista u pitanju,tu njih dvojica više nemaju šta da traže i sigurno na njoj neće više napredovati,niti će moći tu da ga ugroze...ostaje im još po neka slamka spasa,da osvoje još po neki GS i tako produže svoju nadu da bi mogli ostati “iznad” vode....takodje i na GS će najveća konkurencija biti izmedju Noleta i ovih “novih nada” jer ga ni Roger ni Rafa više ne mogu dobiti u medjusobnom duelu
G

Gaizka

pre gotovo 3 godine

Sa padom na ATP listi biće Rafi i Federeru izuzetno teško (nemoguće) da osvoje GS. Teži protivnici u ranijoj fazi Slema, više trošenja..