Komentari na vest

Gospodin Tenis (VIDEO)

U

UdriMujo

pre preko 1 godinu

Najbolji teniser svih VREMENA !! PA 100000 MESTA PRAZNO PA OSTALI . Ova dvojica što su ostali ne mogu da mu pridju . Takav teniser se ne radja više .
R

RamboElektričar

pre preko 1 godinu

Ko ne bi u penziju pored onake mašine od žene ono bre ko mlazni motor . Ko šport smederevac kad se zagreje ne može da je ugasi ni cela Vatrogasna Jedinica Švajcarske .
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Ja ga očima nisam mogao gledati zbog njegove arogancije. Uzeo je mnoge titule u vakumu dok nisu došli Nole I Rafa, a u odnosu na njih dvojicu mnogo je više koristio glavu nego snagu, i zato je ovoliko trajao. A da je najbolji nebih rekao. Nole je kasnije krenuo pa su mu zabranili da dve titule brani i jednom diskvalifikovan inače bi već sad bio dva GS u prednosti nad Rafom.
M

Madridistaaaa

pre preko 1 godinu

Lepota njegove igre se ogleda u jednostavnoscu. Vrhunski servis i forhend, lep ali ne bas vrhunski bekhend, i sjajna kretnja i rad nogu. Verovatno je igrao najlepsi tenis. e, sad, ko je najbolji ikada, ne bih se usudio da komentarisem... Jedino sto mislim je da Nadal ne zasluzuje da bude u istoj ravni sa Djokovicem i Federerom, jer da nije sljake, bio bi u rangu Delpa.

Bürgermeister

pre preko 1 godinu

Da nije trave Djokovic bi bio u rangu Vavrinke.
S

SRAM VAS BILO

pre preko 1 godinu

Nole NAJVECI ... vi neki Srbi jeli
N

NN3

pre preko 1 godinu

Čovek koji je komercijalizovao tenis i na tome mu kapa dole. Ali je treći najbolji svih vremena iza Đokovića i Nadala i to je činjenica. Slabiji međusobni protiv obojice, slabiji međusobni protiv obojice na grend slemovima, slabiji međusobni od obojice u finalima i GS i svih turnira, manje grend slemova od obojice.. izvukao ukupan broj titula više od njih samo zato što je igrao svake godine bazel i hale i osvojio ih ukupno 20 puta. Fantastičan igrač, lepa tehnika igranja, ali ne može u istu ravan na kraju karijere sa Đokovićem i Nadalom. Lep provod u penziji, a svi znamo da je ona počela od finala Vimbldona 2019.