Filip Krajinović i Dušan Lajović (©Reuters)
Filip Krajinović i Dušan Lajović (©Reuters)

Koliko mogu Krajinović i Lajović u kalifornijskoj pustinji?

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.10.21. | 19:00

Masters Indijan Vels: Drugi i treći reket Srbije noćas igraju prve mečeve, a rivali su domaći teniseri Džejron i Pol

Najbolji teniser današnjice Novak Đoković odustao je od mastersa u Indijan Velsu. Na turniru nema ni Rafaela Nadala i Rodžera Federera, a favoriti za osvajanje su Danil Medvedev i Aleksandar Zverev. Od četvorice srpskih tenisera u glavnom žrebu ostala su dvojica. Laslo Đere i Miomir Kecmanović poraženi su već u prvom kolu, a noćas na teren izlaze Filip Krajinović i Dušan Lajović.

Gledaćemo srpsko-američke obračune. Rival Dušana Lajovića je 24-godišnji Tomi Pol, 60. igrač na ATP listi (03.00). Naš teniser ne može da se pohvali dobrom sezonom. Početkom prošlog meseca izgubio je u drugom kolu US opena od Gojvčuka posle pet setova, a dok je tri nedelje kasnije u osmini finala turnira u Nur Sultanu izgubio od Kvona sa 2:0. Nije ga bilo tri nedelje na terenu.

Izabrane vesti

03.05: (1,50) Pol – Lajović (2,41)

Pol je u prvom kolu Indijan Velsa dobio španskog veterana Lopeza Felisijana sa 2:0. Nikada se Srbin i Amerikanac nisu sastajali. Lajović je bolji na ATP listi za 25 mesta, ali forma ne ide u prilog trećeg reketa Srbije

------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------

Filip Krajinović će odmeriti snage sa domaćim igračem, 28-godišnjim Markosem Džejronom (04.30). Somborac je na 34. mestu, dok je njegov rival 59. Prošle godine su jedini put odmerili snage u trećem kolu US opena. Naš teniser je lako dobio sa 3:0.

04.30: (1,90) Krajinović – Džejron (1,80)

Krajinović je u Nur Sultanu ispao već u osmini finala od Dakvorta, ali je u Sofiji bio odličan. Dobio je tri meča i stigao do polufinala gde je poklekao od Sinera, 14. igrača planete. Dok će našem teniseru ovo biti prvi meč, u Indija Velsu, Džejron je igrao prvo kolo. Dobio je posle tri seta Van de Zanšulpa.

03.05: (1,05) Medvedev – Mekdonald (7,70)

Na teren u kalifornijskoj pustinji noćas (03.00) izlazi i prvi nosilac turnira iz serije 1.000 Danil Medvedev. Prvi rival osvajača US opena biće domaći teniser Mekenzi Mekdonald, 57. na ATP listi.


tagovi

ATP Indijan VelsIndijan VelsTenisFilip KrajinovićDušan Lajović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara