undefined
undefined

Ljudi, Španci i dalje ne veruju...

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.06.23. | 09:38

Ništa strašno, samo motiv više za Novaka

Španski mediji vole ankete, svako malo 'stave na test' čitaoce, a juče je bila idealna prilika za to. Očekivano, nakon što je Novak Đoković osvojio 23. grend slem trofej, Marka je izašla sa tekstom pod naslovom: "12 razloga zbog kojih je Đoković od danas najbolji teniser u istoriji".

Sledi detaljno objašnjenje, slično onom što smo i mi ponudili neposredno po završetku velikog finala, međutim na kraju teksta tu je anketa s uobičajenim i toliko puta ponovljenim pitanjem: ko je najbolji igrač u istoriji belog sporta?

Izabrane vesti

A rezultati pomalo iznenađujući. Očekivano, Španci su masovno glasali za svog heroja - Rafu Nadala, i to je očekivano, ono što baš i nema veze sa zdravim razumom jeste procenat glasova koji ide uz ime Novaka Đokovića - svega tri odsto?! Rodžer Federer je na 11 procenata.

Na anketu je odgovorilo blizu 50.000 čitalaca madridskog lista...

Zaključak: očito da i dalje postoji nemali broj ljudi koji ne veruje da je srpski as to što je jeste - G.O.A.T, najveći od svih, ali u ovom času radosti i slavlja to je zaista manje bitno. Pogotovo Novaku.

Od sutra ili prekosutra njemu može samo da bude motiv više da nastavi da osvaja i napravi još veći trofejni jaz između sebe i svojih najvećih rivala, Rafe i Rodžera.


tagovi

Novak ĐokovićRafael NadalRodžer Federer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara